AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

9 Φεβ 2019

Ταινία και κοπή πίτας από την Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου στις 9/2


Η Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου θα προβάλει στις 9 το βράδυ του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου την ταινία "Το δώρο των θεών (Ein Geschenk der Goetter)". Η προβολή θα συνδυαστεί με την κοπή της βασιλόπιτας της λέσχης για το 2019.

Η ταινία "Το δώρο των θεών" είναι μία σάτιρα γερμανικής παραγωγής του 2014.



Η υπόθεση της ταινίας:

Η 36χρονη Άννα δεν μπορεί να καταλάβει πώς το θέατρο όπου έπαιζε χρόνια ολόκληρα την πέταξε στον δρόμο. Κι ενώ στεκόταν ακόμα στο σανίδι που ήταν για κείνη ο κόσμος όλος, προσγειώνεται στο τοπικό κέντρο εύρεσης εργασίας. Εκεί και εντελώς αναπάντεχα βρίσκει γρήγορα μια νέα απασχόληση. 


Η παθιασμένη με το θέατρο διευθύντρια του εν λόγω κέντρου τής αναθέτει να διευθύνει ένα τμήμα υποκριτικής με οκτώ μακροχρόνιους άνεργους. Μεταξύ αυτών και ο Έλληνας Δημήτρης, ένας ιδεαλιστής, άνθρωπος της δράσης, αλλά και μάγκας. Όταν η Άννα αποφασίζει να σκηνοθετήσει μαζί τους την αρχαία τραγωδία «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, ο Δημήτρης είναι ο μόνος που φαίνεται να του αρέσει αυτό το «εκπαιδευτικό πρόγραμμα»


Σκηνοθεσία: Oliver Haffner. Πρωταγωνιστούν: Katharina M. Schubert, Αδάμ Μπουσδούκος, Paul Fassnacht, Katharina Hauter, Eva Lobau.

Διάρκεια: 102'.

Δείτε το trailer της ταινίας:

 
Important note for Google Translate users: 
To watch the video please return to the untranslated version of this post.