AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Οκτ 2014

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 20/10


Έκτακτη δημόσια συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει στις 7 το βράδυ της Δευτέρας 20 Οκτωβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Σάμου, στην αίθουσα συνεδριάσεών του (Πλατεία Πυθαγόρα). Πιο αναλυτικά, θα γίνει συζήτηση και θα ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Υποβολή Πρότασης στο Ε.Π "ψηφιακή σύγκλιση" (πρόσκληση 53) και έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με την Ιερά Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας - Εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή της.

Εισηγητής: Κωνσταντίνος Αμυρσώνης, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

2. Πρόσληψη εποχιακού προσωπικού σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα.

Εισηγητής: Διοικητική υπηρεσία

3. Έγκριση μελέτης τρόπου εκτέλεσης, για την εκτέλεση του έργου "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΟΧΩΝ – ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΣΑΜΟΥ. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος, αναμόρφωση προϋπολογισμού.

Εισηγητής: Τεχνικές υπηρεσίες

4. Έγκριση μελέτης τρόπου εκτέλεσης, για την εκτέλεση του έργου "ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΣΑΜΟΥ". Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος, αναμόρφωση προϋπολογισμού.

Εισηγητής: Τεχνικές υπηρεσίες

5. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε και 1η Σ.Σ του έργου "ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΣΑΜΟΥ". Αναμόρφωση προϋπολογισμού - Ανάκληση της υπ’ αριθμ. 208/14 απόφασης Δημοτικού συμβουλίου Σάμου.

Εισηγητής: Τεχνικές υπηρεσίες


Για το κατεπείγον της συνεδρίασης, σχετικό είναι η με αριθμ. 53 πρόσκληση της Ε.Υ.Δ του Επιχειρησιακού Προγράμματος (Ε.Π) "Ψηφιακή σύγκλιση", με καταλυτική ημερομηνία υποβολής της πρότασης την 27/10/2014 και οι ασφυκτικές προθεσμίες ολοκλήρωσης των διαδικασιών δημοπράτησης των έργων που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη. 
 
Φωτογραφία: Manolis Marg