AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Οκτ 2014

Μαθήματα σκακιού για αρχάριους και προχωρημένους στην πόλη της Σάμου


Ο Σκακιστικός Σύλλογος Σάμου "Μέλισσος" συνεχίζει στο Μανιάκειο κτίριο της πόλης της Σάμου, (οδός Κεφαλοπούλου), μαθήματα σκακιού για αρχάριους και προχωρημένους, με κάποιες μικρές αλλαγές στην ώρα.

Κάθε Σάββατο 16:00 - 17:00 δημιουργήθηκε νέο τμήμα Αρχαρίων για παιδιά, τα οποία δεν γνωρίζουν, αλλά επιθυμούν να μάθουν τα μυστικά του παιχνιδιού από την αρχή.

Την ίδια μέρα, 17:00 - 18:00, συνεχίζει την λειτουργία του το περσινό τμήμα Αρχαρίων, στο οποίο μπορούν να ενταχθούν και σκακιστές / σκακίστριες οι οποίοι γνωρίζουν τα βασικά του αθλήματος και επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους. Στο τμήμα αυτό παραδίδονται θεωρητικά μαθήματα (ασκήσεις τακτικής / στρατηγικής  /βασικές αρχές ανοιγμάτων κ.α) για 20-30′ περίπου λεπτά και στην συνέχεια πραγματοποιούνται αγώνες για την εξάσκηση των μαθητών.

Στην συνέχεια, μεταξύ 18:00 - 20:00, υπάρχει το τμήμα Προχωρημένων, στο οποίο σκακιστές κάθε ηλικίας συμμετέχουν με σκοπό την εμβάθυνση στις θεωρίες και πρακτικές του αθλήματος. Κατά την πρώτη ώρα γίνονται αναλύσεις παρτίδων, ασκήσεις τακτικής, ανάλυση ανοιγμάτων και φινάλε ενώ την δεύτερη ώρα, αγώνες για την εξάσκηση των μαθητών.

Στο σύνολο των τμημάτων παρέχεται βοηθητικό υλικό σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, ενώ υπάρχει και δανειστική βιβλιοθήκη για όσους θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους.

Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Δημήτρη Δαγκλή στο 6946951431 ή στο ddaglis@hotmail.com