AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Οκτ 2014

Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ο Νίκος Κατρακάζος

 

Την πλήρη μεταφορά των αρμοδιοτήτων του τουρισμού στον  αντιπεριφερειάρχη Σάμου, Νίκο Κατρακάζο, ανακοίνωσε η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου, κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στη Σάμο.

Με τον ορισμό του κ. Κατρακάζου ως θεματικού αντιπεριφερειάρχη τουρισμού για το Βόρειο Αιγαίο, η κ. Καλογήρου υλοποίησε την προεκλογική της δέσμευση όσον αφορά τη μεταφορά της έδρας του τουρισμού στη Σάμο.

Ο κ. Κατρακάζος δήλωσε σχετικά: "Η ανάθεση σε εμένα, πέρα των καθηκόντων μου ως Αντιπεριφερειάρχη Σάμου και της ευθύνης του Τουρισμού για το Βόρειο Αιγαίο, εκπληρώνει καταρχήν τη δέσμευση της κυρίας Καλογήρου και του συνδυασμού μας για τη μεταφορά της έδρας του Τουρισμού του Βορείου Αιγαίου στη Σάμο και παράλληλα προσφέρει μια σημαντική ευκαιρία για να μπορέσουμε επιτέλους, να οδηγήσουμε τα νησιά μας εκεί που τους αξίζει.

Καλώ όλους τους φορείς, αλλά και κάθε πολίτη ξεχωριστά να σταθούν με την ενεργή συμμετοχή και τις προτάσεις τους, αρωγοί σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια που ήδη έχουμε ξεκινήσει
".

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ορίστηκε Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου με αρμοδιότητες στον τομέα του Πολιτισμού η Σαμιώτισσα Φωτεινή Θαλασσινού.

Ολοκληρώνοντας την Παρασκευή την επίσκεψή της στη Σάμο η κ. Καλογήρου δήλωσε: "Σήμερα δημοσιεύτηκε το Φ.Ε.Κ. με τους 6 θεματικούς αντιπεριφερειάρχες και μεταξύ αυτών είναι και η Φωτεινή Θαλασσινού για τον τομέα του πολιτισμού. Αρα, για τη Σάμο έχουμε δύο θεματικές αντιπεριφέρειες κάτι που είναι ένα σκαλοπάτι πάνω από αυτό που υποσχεθήκαμε. Δεν υπάρχει κανένα νομικό θέμα".
Πηγή: Α.Π.Ε. - Μ.Π.Ε.