AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Δεκ 2014

Πρόγραμμα για την προώθηση του υγιεινού τρόπου ζωής από 29/12 έως 6/1

 

Το Training Course “Ithaka” για την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής θα υλοποιήσουν στη Σάμο από τις 29 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περιστερίου "Πολύμνια" και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάμου "Άτοπος", με τη συμμετοχή συλλόγων από Πορτογαλία, Ιταλία, Σλοβενία, Σλοβακία, Ρουμανία, Πολωνία και Ελλάδα. Πρόκειται για δράση ενταγμένη στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης/ Εθνική Μονάδα Συντονισμού του Προγράμματος Erasmus+ για τον τομέα Νεολαία.

Βασικοί στόχοι του προγράμματος είναι η και θα περιλαμβάνει εσωτερικές και εξωτερικές δραστηριότητες, αθλητικές συναντήσεις με τοπικούς συλλόγους, διάδοση της καλής διατροφής, εσωτερικής ισορροπίας.

Θα υπάρχουν 31 συμμετέχοντες απο τις προαναφερθέντες χώρες, κυρίως νέοι και νέοι εργαζόμενοι στον τομέα, που θα καταρτιστούν αλλά και θα ανταλλάξουν απόψεις επι του θέματος. Οι δραστηριότητες θα βασίζονται σε μη τυπικές μεθόδους, οπως team building, συζητήσεις, ομάδες συλλογισμού και εργασίας, παιχνίδια, αθλήματα, διαπολιτισμικές συναντήσεις, επισκέψεις και συναντήσεις με την τοπική κοινωνία αλλα και του πανέμορφου τοπίου του νησιού μας.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τον Μητροπολίτη Σάμου για την αμέριστη συμπαράσταση στην πραγματοποίηση του προγράμματος, αλλά και τον Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ για την συνεχή του παρουσία και στήριξη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και δηλώσεις ενδιαφέροντος για την συμμετοχή - συνάντηση με τους τοπικούς συλλόγους επικοινωνήστε με τον συντονιστή του προγράμματος Γιώργο Πίττα στον αριθμο 6978519396.