AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

16 Δεκ 2014

Το πρόγραμμα της Παραμυθούπολης 2014!


Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της "Παραμυθούπολης 2014", της σειράς χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνονται στην πόλη της Σάμου.

Την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου, στις 7 το βράδυ, θα γίνει η έναρξη των εκδηλώσεων με πομπή που θα ξεκινήσει πίσω από το Ξενοδοχείο "Αιολίς" και θα καταλήξει στην Πλατεία Πυθαγόρα. Εκεί θα γίνει το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, ενώ θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα.

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, θα λειτουργήσει το Ταχυδρομείο της Παραμυθούπολης από τα ΕΛ.ΤΑ.

Στις 17:00 η Δημοτική Κοινότητα Βαθέος Σάμου διοργανώνει χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Άνω Βαθύ.

Στις 19:00 στον Δημοτικό Κήπο θα αρχίσει "Το Μεγάλο Κυνήγι Θησαυρού", με το Πλήρωμα 94 από την Πάτρα.

Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, τα ΕΛ.ΤΑ διοργανώνουν γιορτή στο Ταχυδρομείο της Παραμυθούπολης με το Πλήρωμα 94 να διοργανώνει ομαδικά χριστουγεννιάτικα παιχνίδια.

Την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου μικροί Άι Βασίληδες θα μοιράζουν κεράσματα σε όλους τους εμπορικούς δρόμους της πόλης της Σάμου.

Το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου η Μουσική Σχολή Αρμονία διοργανώνει τη χριστουγεννιάτικη συναυλία της στο αμφιθέατρο του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ) Σάμου.

Τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί η φιλανθρωπική εκδήλωση "Santa Run", με ώρα έναρξης στις 19:00.

Την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου μικροί Άι Βασίληδες θα μοιράζουν κεράσματα σε όλους τους εμπορικούς δρόμους της πόλης της Σάμου.

Την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου, στις 9 το βράδυ, θα αρχίσει το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σάμου.