AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

16 Δεκ 2014

Συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη με τη βουλευτή Σάμου και επιχειρηματίες


Με τη βουλευτή του Νομού Σάμου, Αγνή Καλογερή, συναντήθηκε την Παρασκευή ο Αντιπεριφερειάρχης, Νίκος Κατρακάζος. Λίγο πριν είχε υποδεχτεί για συζήτηση εκπροσώπους του Επιχειρηματικού Συλλόγου Πυθαγορείου.

Ο κ. Κατρακάζος μετά από τη συνάντησή του με την κ. Καλογερή δήλωσε σχετικά: "με τη βουλευτή μας έγινε, όπως κάθε φορά άλλωστε, μια ειλικρινής και σε βάθος συζήτηση και αλληλοενημέρωση για τα σοβαρά ζητήματα που αφορούν το Νομό μας αλλά και συζήτηση για τις ενέργειες και τις λύσεις που πρέπει να αναληφθούν και να διεκδικηθούν".

Νωρίτερα ο Αντιπεριφερειάρχης, με τη ιδιότητα του υπεύθυνου για το τουρισμό στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ενημέρωσε τους επιχειρηματίες του Πυθαγορείου για τις δράσεις τουριστικής προβολής  που θα υλοποιηθούν το 2015. Οι δράσεις αυτές στοχεύουν στην διατήρηση και επέκταση των αγορών της Ευρώπης, στην ανάπτυξη της αγοράς της Τουρκίας και την ενίσχυση της κρουαζιέρας.

Στη συνέχεια, με την παρουσία και υπηρεσιακών παραγόντων της Αντιπεριφέρειας έγινε αναλυτική ενημέρωση και γόνιμη συζήτηση για τις ενέργειες που γίνονται για την ολοκλήρωση των εργασιών στο νέο λιμάνι του Πυθαγορείου το οποίο θα δοθεί σε χρήση το 2015.

Ο κ. Κατρακάζος ενημέρωσε επίσης για τις ενέργειες που κάνει και για τα πρώτα θετικά αποτελέσματα για τη χρήση του νέου προβλήτα από εταιρείες κρουαζιερόπλοιων.

Έγινε τέλος ενημέρωση για τα έργα που εκτελούνται στο Ευπαλίνειο Όρυγμα, αλλά και για το έργο ασφαλτόστρωσης της κεντρικής οδού από την είσοδο της πόλης έως το σχολείο, έργο που εκτελεί η Περιφέρεια στο πλαίσιο της συντήρησης του οδικού δικτύου.

Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για την εξέλιξη των μελετών που έχει εκπονήσει η Περιφέρεια και αφορούν μεγάλα έργα της ευρύτερης περιοχής του Πυθαγορείου.