AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

15 Δεκ 2014

Οι πολύτεκνοι της Σάμου ευχαριστούν τη Μητρόπολη


Τις ευχαριστίες τους προς τον Μητροπολίτη κ. Ευσέβιο για την άμεση αποδοχή του αιτήματός τους για παραχώρηση χώρου για τις ανάγκες τους απευθύνουν οι πολύτεκνοι της Σάμου.

Πιο αναλυτικά, με επιστολή του, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων ευχαριστεί την Ιερά Μητρόπολη που "παραχώρησε στον σύλλογό μας χώρο στην περιοχή του Μαλαγαρίου Σάμου για την τοποθέτηση λυομένου κτιρίου 50 τετραγωνικών μέτρων που θα χρησιμοποιηθεί ως γραφείο και αποθηκευτικός χώρος για την φύλαξη-διανομή ειδών πρώτης ανάγκης για τα μέλη μας.

Η ανωτέρω ενέργεια του Μητροπολίτη μας πραγματοποιήθηκε κατόπιν πλήρους συνεργασίας μας με το Δήμο Σάμου, ο οποίος μας συνέδραμε τόσο για την επιλογή και διευθέτηση του χώρου, όσο και για όλες τις ανάγκες μας που απορρέουν για τη μεταφορά και εγκατάσταση του εν λόγω κτιρίου
", αναφέρουν οι πολύτεκνοι, που επισημαίνουν ότι "η Εκκλησία της Σάμου και ιδιαιτέρως ο Σεβασμιότατος, στηρίζει την πολύτεκνη οικογένεια σε καθημερινή βάση, τόσο ηθικά, όσο και υλικά, αφού εκατοντάδες άπορες πολύτεκνες οικογένειες των νησιών μας συμμετέχουν στη διανομή ειδών πρώτης ανάγκης του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Μητρόπολης".

Οι πολύτεκνοι του νησιού ευχαριστούν και τον Δήμο Σάμου για τη συνδρομή που τους παρείχε "και εξακολουθεί να παρέχει για την επίτευξη του φιλανθρωπικού μας έργου".