AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Δεκ 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Παιδική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στους Μυτιληνιούς!

Πηγή φωτογραφιών: Σελίδα της Κούλας Καραμηνά στο Facebook

Μία δική του "Παραμυθούπολη" έστησε το βράδυ της Κυριακής ο Εκπολιτιστικός και Επιμορφωτικός Σύλλογος Μυτιληνιών Σάμου στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού. 

Στην χριστουγεννιάτικη αυτή εκδήλωση ακούστηκαν τραγούδια και κάλαντα, ενώ αναβίωσαν στη σκηνή όμορφα παραδοσιακά παραμύθια και δρώμενα με καλικαντζαράκια, μυλωνάδες, γιαγιάδες και παππούδες!
Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα!







Το Διοικητικό Συμβουλίου του Εκπολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Μυτιληνιών Σάμου ευχαριστεί "όσους προσπάθησαν για τη χτεσινή παράσταση και συνετέλεσαν στην επιτυχία της. Το Δημήτρη Στάθαινα στα ηχητικά - φωτισμό, την Πόπη Αξιώτου, Μαρία Καριώτογλου, Ειρήνη Καλυμνιού για την απόδοση των παραμυθιών που η κ. Κούλα Καραμηνά έγραψε ειδικά για την παράσταση. Τη Σταυρούλα Σταμέλου, την Μπίργκιτ Σίμου, τον Πολυκράτη Κωνσταντινίδη για τη βοήθεια (παντός καιρού). Τη Βαγγελιώ Καραμηνά και τις κόρες της Πόπη και Μαρία, τη Μαρία Ελευθερόγλου, τη Νίκη Ψαράκη-Στάθαινα, ΟΛΑ τα παιδιά, τη Σοφία Ταλαιπώρου για την εκφώνηση του προγράμματος, το Νίκο Φτυνογιάννη (παντός καιρού) αλλά και μοναδικό στο ρόλο του, όλους εσάς που μας τιμάτε με την παρουσία σας. Ευχαριστούμε, Καλά Χριστούγεννα και μην ξεχνάτε την Αστερούπολη!!!  "

Πηγή φωτογραφιών: Σελίδα της Κούλας Καραμηνά στο Facebook