AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

16 Δεκ 2014

Η Κοινωνία Ενεργών Πολιτών Σάμου τιμά συλλόγους για τη δράση τους


Τέσσερις σαμιακούς συλλόγους θα τιμήσει η Κοινωνία Ενεργών Πολιτών Σάμου (Κ.Ε.Π.Σ), για την προσφορά τους στο νησί.
Συγκεκριμένα, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, στις 7:30 μ.μ στο εστιατόριο "Azzuro" στο Καρλόβασι, θα δοθεί ο τίτλος του επίτιμου μέλους της Κ.Ε.Π.Σ στο Πανσαμιακό Σωματείο Α.μ.Ε.Α και Φίλων "ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΑΣ-Ο ΙΚΑΡΟΣ", στον Σύλλογο Αυτοδυτών Σάμου, στο παράρτημα Σάμου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και στον Σύλλογο Πολυτέκνων Σάμου, Φούρνων και Ικαρίας, ως ηθική ανταμοιβή για την προσφορά τους.

"Η ευαισθησία αυτών των συλλόγων, η δραστηριοποίηση και η συμμετοχή τους στα προβλήματα της μικρής μας κοινωνίας, είναι ύψιστη τιμή, αλλά και έμπνευση για το κοινωνικό σύνολο. Ο εθελοντισμός και η φιλανθρωπία τους είναι αξίες που δεν πρέπει να χαθούν στο πέρασμα του χρόνου, αλλά να επιβραβεύονται, ώστε μέσα από τη διάκριση να παίρνουν την απαραίτητη δύναμη και να συνεχίζουν το θεάρεστο έργο τους.

Η Κοινωνία Ενεργών Πολιτών εύχεται ολόψυχα αφενός μεν να υπάρξουν πολλοί μιμητές του έργου τους ώστε να διασφαλιστεί μια πιο ανθρώπινη κοινωνία, αφετέρου δε η πολιτεία να αγκαλιάζει πάντα τις προσπάθειές τους και να βρίσκεται στο πλευρό τους
", αναφέρει η Κ.Ε.Π.Σ.