AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Δεκ 2014

Οι ταινίες στο Cine Olympia από 18 έως 22/12


Το Cine Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 18 έως και τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "The Hunger Games: Επανάσταση - Μέρος 1 (The Hunger Games: Mockingjay - Part 1)". Το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Δεκεμβρίου θα προβάλλει στις 6 το απόγευμα και την παιδική ταινία "Οι Υπερέξι (Big Hero 6)" σε έκδοση 3D.

Η ταινία "The Hunger Games: Επανάσταση - Μέρος 1" είναι μια ταινία επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2014.

Η υπόθεση της ταινίας:

Η Κατνίς Εβερντίν διστακτικά ηγείται των περιφερειών της Πάνεμ σε επανάσταση εναντίον της Κάπιτολ. Καθώς η εξέγερση απειλεί την καταστροφή των υπολοίπων περιφερειών από την Κάπιτολ, η Κατνίς πρέπει να αναρωτηθεί ποιον μπορεί να εμπιστευτεί και τι επιβάλλεται να γίνει, καθώς μόνο στα δικά της χέρια κρατιέται η ισορροπία της χώρας.


Σκηνοθεσία: Francis Lawrence. Πρωταγωνιστούν: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth κ.ά.

Διάρκεια: 123 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Η ταινία "Οι Υπερέξι" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής του 2014.


Η υπόθεση της ταινίας:

Ο ταλαντούχος στη ρομποτική Χίρο Χαμάντα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας εγκληματικής συνομωσίας που λαμβάνει χώρα στην υψηλής τεχνολογίας πόλη του Σαν Φρανσόκιο. Με τη βοήθεια του πιστού του ρομπότ Μπέιμαξ, ο Χίρο ενώνει τις δυνάμεις του με μια μάλλον απρόθυμη ομάδα που μάχεται για πρώτη της φορά το έγκλημα και με μόνη αποστολή το να σώσουν την πόλη.



Σκηνοθεσία: Don Hall, Chris Williams.

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, με τις φωνές των: Ντίνος Σιούτης, Χρήστος Θάνος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Ακίνδυνος Γκίκας, Φοίβος Ρίμενας, Στέλιος Ψαρουδάκης, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Χρήστος Συριώτης, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Σταύρος Σιούλης, Νεφέλη Τουλιάτου, Δάφνη Μανούσου, Λουκία Μάνδαλη, Χάρις Κυριακίδη.

Διάρκεια: 108 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 2273025011.