AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

25 Δεκ 2014

Οι ταινίες στο Cine Olympia από 26 έως 30/12


Το Cine Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει από την Παρασκευή 26 έως και τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Χόμπιτ: Η μάχη των πέντε στρατών (The Hobbit: The Battle Of The Five Armies)" σε έκδοση 3D. Το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Δεκεμβρίου θα προβάλλει στις 6 το απόγευμα και την παιδική ταινία "Πάντινγκτον (Paddington)".

Η ταινία "Χόμπιτ: Η μάχη των πέντε στρατών" είναι μια ταινία φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2014.

Η υπόθεση της ταινίας:

Με την ανάκτηση του Βασίλειου των Νάνων από τον δράκο Νοσφιστή, ο Μπίλμπο και οι δεκατρείς Νάνοι έχουν άθελά τους συμβάλλει στην εξάπλωση μιας φονικής δύναμης. Ο εξοργισμένος Νοσφιστής επιτίθεται στους ανυπεράσπιστους κατοίκους της Λιμνούπολης. Παράλληλα, κυριευμένος από το πάθος του για πλούτο, ο Θόριν Δρύασπις βάζει τον θησαυρό πάνω από την τιμή και τους φίλους του.

Παραμονεύουν όμως μεγαλύτεροι κίνδυνοι, τους οποίους γνωρίζει μόνο ο Γκάνταλφ. Ο μεγάλος εχθρός τους, Σάουρον, έχει στείλει λεγεώνες από Ορκ για να επιτεθούν στο Βουνό της Μοναξιάς. Η φυλή των Νάνων, τα Ξωτικά και οι Άνθρωποι πρέπει να αποφασίσουν είτε να ενώσουν τις δυνάμεις τους, είτε να καταστραφούν. Ο Μπίλμπο θα πρέπει να πολεμήσει τόσο για τη ζωή του, όσο και για των συντρόφων του, στην επική Μάχη των Πέντε Στρατών, καθώς το μέλλον της Μέσης Γης παραμένει αβέβαιο.


Σκηνοθεσία: Peter Jackson. Πρωταγωνιστούν: Martin Freeman, Ian McKellen, Evangeline Lilly, Orlando Bloom  κ.ά.

Διάρκεια: 144 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Η ταινία "Πάντινγκτον" είναι μια κωμωδία αμερικανικής παραγωγής του 2014.



Η υπόθεση της ταινίας:
Η ιστορία του Πάντινγκτον, μιας νεαρής περουβιανής αρκουδίτσας που έχει πάθος με κάθε τι αγγλικό. Αυτό τον οδηγεί στο μακρινό Λονδίνο, αναζητώντας νέα στέγη. Όταν, όμως, στέκεται μόνος και χαμένος στον σταθμό του Πάντινγκτον, σκέφτεται πως μάλλον η ζωή στην πόλη δεν ήταν όπως την είχε φανταστεί, Μέχρι που γνωρίζει την ευγενική οικογένεια των Μπράουν που παρατηρούν την ταμπελίτσα γύρω από τον λαιμό του, που λέει «Σας παρακαλώ, φροντίστε αυτή την αρκούδα. Ευχαριστώ». Κι ενώ του βρίσκουν ένα κατάλυμα και τον κάνουν να αισθανθεί ότι η τύχη του άλλαξε, μπαίνει στο μάτι του ταριχευτή του μουσείου σπάνιων ζώων… 


Σκηνοθεσία: Paul King.

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, με τις φωνές των: Γιάννη Τσιμιτσέλη, Φώτη Πετρίδη, Πέτρο Δαμούλη, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Μάντυ Λάμπου, Κώστα Δαρλάση, Λίλα Μουτσοπούλου, Βασίλη Μήλιο, Γιώργο Σκούφη, Στεφανία Φιλιάδη, Ναταλία Κατσαρού.

Διάρκεια: 95 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 2273025011.