AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Δεκ 2014

Προσλήψεις για το έργο συντήρησης του Ευπαλίνειου στη Σάμο

 

Η Διεύθυνση Συντήρησης Αρχαίων και Νεωτέρων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοίνωσε την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης λίθου στο Ευπαλίνειο Υδραγωγείο της Σάμου.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει την Τετάρτη 24/12/2014 και λήγει την Παρασκευή 2/1/2015.


Η σύμβαση αφορά χρονικό διάστημα 8 μηνών και όχι πέραν της 30/9/2015, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης ως την ολοκλήρωση του εν λόγω έργου: 

Πιο αναλυτικά ζητούνται δύο (2) Συντηρητές Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης Τ.Ε και τέσσερις (4) Τεχνικοί Συντήρησης Έργων Τέχνης Δ.Ε.
 
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής 

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: ΔΣΑΝΜ (Πειραιώς 81 Αθήνα Τ. Κ. 105 53) (τηλ. επικοινωνίας: 210 3215548) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας, δηλαδή από 24/12/2014 έως 2/1/2015

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού. Η μη δήλωση ή η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

Οι υποψήφιοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά: 

α) Ευκρινές φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους και των βαθμολογούμενων τίτλων τους, συγκεκριμένα, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται σύμφωνα με τα ειδικά προσόντα όπως αναφέρονται και στην παρούσα προκήρυξη πρόσληψης. Σε περίπτωση που οι τίτλοι έχουν εκδοθεί στην αλλοδαπή να συνοδεύονται από επίσημη μετάφραση. Για τους υποψηφίους κατηγορίας ΤΕ απαιτείται βεβαίωση ομάδας αναλυτική βαθμολογία ή πρόγραμμα σπουδών ή βεβαίωση του εκπαιδευτικού Ιδρύματος απ' όπου αποδεικνύεται ότι ο κύκλος σπουδών περιλαμβάνει το γνωστικό αντικείμενο της προκηρυσσόμενης θέσης. 

β) Ευκρινές φωτοαντίγραφο δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας. 

γ) Υπεύθυνη Δήλωση (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986)