AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

10 Δεκ 2014

Φιλανθρωπική εκδήλωση "Santa Run" στις 29/12 στη Σάμο


Ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου, ο Ελληνικός, Ορειβατικός, Πεζοπορικός Σύλλογος Σάμου (Ε.Ο.Π.Σ.Σ) και ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Νεολαίας και Άθλησης Σάμου (Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ) διοργανώνουν τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου στην πόλη της Σάμου την εορταστική εκδήλωση "Santa Run Samos".

Το Santa Run είναι μια γιορτινή φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνεται κάθε Δεκέμβριο σε διάφορες πόλεις του κόσμου. Πρόκειται για έναν αγώνα περπατήματος - τρεξίματος μέσα στην πόλη με στολές Άι Βασίλη και κεράσματα από τα καταστήματα της διαδρομής. Επίσημη χρονομέτρηση και κατατακτήριες θέσεις δεν υπάρχουν. Όλοι τερματίζουν και όλοι παίρνουν μετάλλιο.

Στο Santa Run είμαστε όλοι κερδισμένοι γιατί προσφέρουμε σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η συμμετοχή στην φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση κοστίζει 10 ευρώ και στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η στολή και το μετάλλιο.

Η αφετηρία θα δοθεί στις 19:00 από τα γήπεδα τένις της παραλιακής λεωφόρου Θεμιστοκλή Σοφούλη, με την προσυγκέντρωση των συμμετεχόντων να γίνεται εκεί στις 18:30.

Οι δρομείς - Αγιοβασίληδες θα περάσουν μέσα από εμπορικούς δρόμους της πόλης της Σάμου, για να καταλήξουν στην Πλατεία Πυθαγόρα.
 Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών:

Τάσος Σαραντίδης - Κατάστημα Σαραντίδη
Βίκυ Γρύλλου - Κατάστημα "Οπτικόν"
Ηλίας Γιαννουλόπουλος - "Press & Snack" - Κέντρο Τύπου

Οι διοργανωτές προσκαλούν με τον τρόπο τους τους Σαμιώτες να συμμετάσχουν:

"Στις 29 Δεκεμβρίου ντυνόμαστε Αγιοβασίληδες, τρέχουμε, διασκεδάζουμε, παίρνουμε σφηνάκι κέρασμα (μπύρα, σούμα κλπ) από τα μαγαζιά και προσφέρουμε τα έσοδα για φιλανθρωπικό σκοπό!"