AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

11 Δεκ 2014

Χριστουγεννιάτικο παζάρι στο 1ο-2ο Γυμνάσιο Σάμου το Σάββατο 13/12


Γιορτή - παζάρι για τα Χριστούγεννα οργανώνουν οι μαθητές και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 2ου Γυμνασίου Σάμου.

Η εκδήλωση προγραμματίστηκε για το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, στο προαύλιο του σχολείου.

Όσοι επισκεφθούν το παζάρι θα βρουν χειροποίητες κατασκευές, δώρα, χριστουγεννιάτικα στολίδια και σπιτικές λιχουδιές όλα φτιαγμένα με πολύ μεράκι από τους μαθητές των σχολείων και τους γονείς τους.

Στο μπαρ των μαθητών οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν καφέ, χυμούς, ζεστή σοκολάτα, βάφλες, τηγανίτες και ζεστό κρασί .

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν η νεανική χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου "Λυκούργος", η Σχολή Χορού "Samos School of Dance" και διάφορα μουσικά σχήματα από μαθητές των σχολείων.

Οι Σύλλογοι Γονέων των δύο σχολείων καλούν τους γονείς των μαθητών να συμβάλλουν ενεργά στη διοργάνωση του παζαριού, διαθέτοντας στο σχολείο τους μέχρι την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου βιβλία που δεν τα χρειάζονται πια.

Όσοι ετοιμάσουν γλυκά ή άλλες κατασκευές για να πουληθούν στο παζάρι, θα πρέπει να τα προσκομίσουν στο σχολείο την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου από τις 5 έως τις 7 μ.μ και το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου - ανήμερα του παζαριού, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.

Όσοι γονείς προτίθενται να ενισχύσουν το συνεργείο στολισμού-καθαρισμού, θα πρέπει να είναι στο σχολείο την Παρασκευή από τις 5 το απόγευμα και το Σάββατο από τις 10 το πρωί.

Κατά τη διάρκεια του παζαριού γονείς θα χρειαστούν ως εθελοντές. Πληροφορίες Βουλαρίνου Μακή: 6979187231 και Παπανικολάου Σοφία 6974713349.