AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

6 Μαΐ 2018

Στις 13/5 το 5ο σαμιακό φοιτητικό σκακιστικό ατομικό πρωτάθλημα

 
Το 5ο Φοιτητικό Ατομικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Σάμου "Άλαν Τιούρινγκ" προκήρυξε ο Σκακιστικός Όμιλος Σάμου "Μέλισσος". Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 13 Μαΐου στην αίθουσα "Αλγόριθμος" στο Καρλόβασι.
 
Το συνδιοργανώνει με τη Σκακιστική Φοιτητική Ομάδα της Σχολής Θετικών Επιστημών και της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, υπό την αιγίδα της Τοπικής Επιτροπής Σκακιστικών Σωματείων Αιγαίου της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.
 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι φοιτητές και οι φοιτήτριες της Σχολής Θετικών Επιστημών και της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, αλλά και κάθε άλλος.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους είτε ηλεκτρονικά στο email nikosrokopanos@gmail.com, είτε στο τηλέφωνο 22730 35794 μέχρι και το Σάββατο 12 Μαΐου. Η τελική επιβεβαίωση των συμμετοχών, και η δήλωση τυχόν νέων συμμετοχών, θα γίνει με τη φυσική παρουσία των συμμετεχόντων στον χώρο των αγώνων, την Κυριακή 13/5. Ανάλογα με τις συμμετοχές θα επιλεγεί και το σύστημα κληρώσεων (round robin ή ελβετικό του Swiss Manager ή VEGA, με στόχο να δοθεί ο μεγαλύτερος δυνατός χρόνος σκέψης για κάθε παρτίδα.
 
Το πρόγραμμα των αγώνων:
 
Άφιξη συμμετεχόντων & επιβεβαίωση συμμετοχών 10.00-10.15.
 
Έναρξη των αγώνων: 10.15.
 
Διάλειμμα: 14.30-16.00.
 
Λήξη των αγώνων: 19.30.
 
Απονομές επάθλων: 19.45-20.00.
 
Επικεφαλής διαιτητής των αγώνων ορίζεται ο διαιτητής της ΕΣΟ Νίκος Ροκοπάνος, με βοηθούς που θα οριστούν από τον Σκακιστικό Όμιλο Σάμου.
 
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής, ενώ στους 3 πρώτους φοιτητές της τελικής κατάταξης θα απονεμηθούν μετάλλια.
 
Την οργανωτική επιτροπή των αγώνων αποτελούν οι Αντώνης Τσολομύτηςαθηγητής του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Σάμου, Γιάννης Διαμαντάκος, Νίκος Ροκοπάνοςκπαιδευτικός στο Γυμνάσιο Καρλοβάσου και Δημήτρης Δαγκλής.
 
Αρχική δημοσίευση: My Samos Blog, http://my-samos.blogspot.com