AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

7 Μαΐ 2018

Αναπτυξιακοί αγώνες μπάσκετ παίδων-κορασίδων Β. Αιγαίου στις 10-11/5 στη Σάμο

 
Τους 1ους αναπτυξιακούς αγώνες μπάσκετ παίδων-κορασίδων Βορείου Αιγαίου διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την Τοπική Επιτροπή Ε.Ο.Κ Σάμου.
 
Θα διεξαχθούν το διήμερο 10 και 11 Μαΐου, στο κλειστό γυμναστήριο της πόλεως Σάμου, με τη συμμετοχή των τοπικών επιτροπών της Σάμου, της Χίου και της Λέσβου.

Τους αγώνες θα παρακολουθήσουν, μεταξύ άλλων, κατά την πρώτη ημέρα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Βασιλακόπουλος, και ο γενικός γραμματέας, Παναγιώτης Τσαγκρώνης.
 
Το πρόγραμμα των αγώνων διαμορφώθηκε ως εξής:
 
Πέμπτη 10/05:
 
18.00: Τελετή έναρξης.
 
18.15: ΤΕ Σάμου- ΤΕ Χίου (κορασίδες).
 
20.00: ΤΕ Λέσβου-ΤΕ Σάμου (παίδες).

Παρασκευή 11/05:
 
10.00: ΤΕ Χίου-ΤΕ Λέσβου (κορασίδες).
 
12.00: ΤΕ Λέσβου-ΤΕ Χίου (παίδες).
 
18.00: ΤΕ Σάμου-ΤΕ Λέσβου (κορασίδες).
 
20.00: Τελετή λήξης.
 
20.30: ΤΕ Σάμου-ΤΕ Χίου (παίδες).


Σε δήλωσή του, ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Νίκος Κατρακάζος, απευθύνει κάλεσμα προς τους Σαμιώτες να στηρίξουν τους αγώνες παρακολουθώντας τους:

 

"H Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου έχει αποφασίσει να διοργανώνει σε ετήσια βάση περιφερειακούς αγώνες καλαθοσφαίρισης Βορείου Αιγαίου. Οι αγώνες αυτοί διοργανώνονται σε συνεργασία με την αντίστοιχη τοπική επιτροπή ΕΟΚ και απευθύνονται ηλικιακά στις μικρές κατηγορίες αθλητών (παίδες-κορασίδες). Στόχος μας είναι οι αγώνες αυτοί που κάθε χρόνο θα διεξάγονται και σε διαφορετικό νησί της Περιφέρειας να έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα, αφού απευθύνονται σε νέους αθλητές, υπερτοπική διάσταση και μαζικότητα στη συμμετοχή.
 
Το αγωνιστικό μέρος θα πλαισιώνεται από πολιτιστικές δράσεις (ξεναγήσεις σε μουσεία επισκέψεις κτλ.), έτσι ώστε οι μικροί αθλητές να έχουν τη δυνατότητα να μετέχουν στα αθλητικά δρώμενα και να γνωρίζουν από κοντά τον πολιτισμό και τη ζωή των νησιών μας…
 
Καλούμε όλους να παρευρεθούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να χειροκροτήσουν τους μικρούς αθλητές των νησιών της περιφέρειάς μας" αναφέρει ο κ. Κατρακάζος.
 

Αρχική δημοσίευση: My Samos Blog, https://my-samos.blogspot.com