AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

7 Μαΐ 2018

Ρουμάνοι τουριστικοί πράκτορες, δημοσιογράφοι και bloggers στη Σάμο

Φωτογραφίες: Π.Ε. Σάμου
 
Τριάντα τρεις ρουμάνους τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους και bloggers που επισκέπτονται τη Σάμο από 6-8 Μαΐου, στο πλαίσιο έναρξης πτήσεων charter από την τρέχουσα τουριστική περίοδο, υποδέχτηκε τη Δευτέρα στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Κατρακάζος.
 
Ο αντιπεριφερειάρχης τούς καλωσόρισε, αναφέρθηκε στις δυνατότητες που το νησί μας ως τουριστικός προορισμός προσφέρει και δήλωσε αρωγός σε κάθε προσπάθεια αύξησης του τουριστικού ρεύματος από τη Ρουμανία.
 


"Με χαρά υποδεχτήκαμε σήμερα την αποστολή από τη Ρουμανία και με χαρά επίσης συμμετείχαμε ως Περιφέρεια στο κόστος φιλοξενίας τους, προσφέροντας τη διαμονή τους. Μια προσπάθεια που κράτησε αρκετά χρόνια, με συνέργεια όλων, σήμερα παίρνει σάρκα και οστά με την έναρξη πτήσεων. Να θυμίσω ότι πριν από δύο χρόνια μάς επισκέφθηκε στη Σάμο ο ιδιοκτήτης του paralela 45, καθώς επίσης και την οργανωμένη παρουσία του νησιού μας στις τουριστικές εκθέσεις στο Βουκουρέστι, αλλά και μια σειρά άλλες δράσεις. Καλωσορίζουμε τους ρουμάνους επισκέπτες στο νησί μας και ελπίζουμε με τη συνεργασία όλων στην ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος στον τόπο μας" δήλωσε ο κ. Κατρακάζος.
 
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Σάμο οι προσκεκλημένοι δημοσιογράφοι γνωρίζουν τις φυσικές ομορφιές του νησιού και ενδιαφέρονται για την προβολή του πολιτισμού και της γαστρονομίας του. Επισκέπτονται αρχαιολογικούς χώρους, παραδοσιακούς οικισμούς, μοναστήρια, μουσεία, εργαστήρια κεραμικών και παρασκευής τοπικών προϊόντων, καθώς και άλλα σημεία ενδιαφέροντος.
 
Φωτογραφία: Δήμος Σάμου

Ο δήμος Σάμου στηρίζει χορηγικά την αποστολή από τη Ρουμανία και αξιοποιεί την εμπειρία και τα αποτελέσματα της συμμετοχής στη διεθνή τουριστική έκθεση ΤΤR Ρουμανίας που έλαβε χώρα στις 22-25 Φεβρουαρίου 2018 στο Βουκουρέστι.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com