AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

13 Μαΐ 2019

Δραστηριότητες και επισκέψεις του συνδυασμού "Η Σάμος αλλάΖΕΙ"


Σε περιοδείες και εκδηλώσεις σε διάφορες περιοχές της Σάμου συμμετείχε το Σαββατοκύριακο ο υποψήφιος δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Νίκος Ζάχαρης, μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού "Η Σάμος αλλάΖΕΙ".

Πιο αναλυτικά, το βράδυ του Σαββάτου, ο επικεφαλής και τα μέλη του συνδυασμού παρακολούθησαν την ημερίδα «Άνθρωπος με διαφορετικότητα, οικογένεια και σχολείο. Πως μπορούμε να διαχειριστούμε τις αντιδράσεις συμμαθητών, γονέων και του κοινωνικού συνόλου», που διοργάνωσε το ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. του Νοσοκομείου Σάμου και το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Σάμου.

Το μεσημέρι της Κυριακής περιόδευσαν στα χωριά Άμπελος, Σταυρινήδες και Άγιος Κωνσταντίνος, όπου συνομίλησαν με κατοίκους.

Το βράδυ της Κυριακής συμμετείχαν σε εκδήλωση μνήμης και τιμής προς μια «φωτισμένη» προσωπικότητα της Σάμου, τον Τηλαύγη Δημητρίου, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων του Μουσείου Ναυπηγικών και Ναυτικών Τεχνών Αιγαίου.

Ο συνδυασμός "Η Σάμος αλλάΖΕΙ" έχει προγραμματίσει πολλές ακόμα επισκέψεις σε χωριά και πόλεις του Δήμου Ανατολικής Σάμου, με σκοπό, όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του συνδυασμού, "να συζητήσουμε το πρόγραμμα μας, να μοιραστούμε ιδέες και εναλλακτικές προτάσεις και να καλέσουμε τους συμπολίτες  μας να γίνουν συμμέτοχοι στην προσπάθεια να αλλάξει σελίδα ο Δήμος μας, να γίνει το νησί μας τόπος που αξίζει να ζούμε και να δημιουργούμε με αξιοπρέπεια και περηφάνεια, τόπος ελκυστικός για τους επισκέπτες μας".

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των επισκέψεων:


Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com