AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

3 Οκτ 2019

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ο Γ. Στάντζος στο Μουσείο Ναυπηγικών Τεχνών στο Ηραίο!

Φωτογραφία: Δήμος Ανατολικής Σάμου

Επίσκεψη στο υπό διαμόρφωση Μουσείο Ναυπηγικών και Ναυτικών Τεχνών Αιγαίου (ΜΝΝΤΑ) στο Ηραίο Σάμου πραγματοποίησε την Τετάρτη ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, συνοδευόμενος από αντιδημάρχους του δήμου του.

Μετά από την τεχνική σύσκεψη για την πρόοδο του μεγάλου αυτού έργου του μεγάλου μουσείου, ακολούθησε παρουσίαση του Μουσείου και των εγκαταστάσεων του από τον Πρόεδρο του Συλλόγου  Φίλων ΜΝΝΤΑ, Κώστα Δαμιανίδη, και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου.

Όπως αναφέρεται στη σελίδα του δήμου στο facebook, "αποτελεί προτεραιότητα του Δήμου μας η ολοκλήρωση και η πρότυπη λειτουργία του θεματικού τεχνικού μουσείου που αποσκοπεί τόσο στην διάσωση και αξιοποίηση της υλικής όσο και στην διαφύλαξη και προβολή της άυλης κληρονομιάς της ναυπηγικής και ναυτικής τέχνης του Αιγαίου. 

Θα απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα επισκεπτών, από τους απλούς τουρίστες μέχρι τους εξειδικευμένους επισκέπτες, σχολεία, πανεπιστήμια και στόχος είναι να αποτελέσει ένα ζωντανό ερευνητικό και εκπαιδευτικό κέντρο, έναν πόλο έλξης πολιτιστικού τουρισμού για όλο το Αιγαίο και την Ελλάδα".

Δείτε φωτογραφίες από το Μουσείο Ναυπηγικών και Ναυτικών Τεχνών Αιγαίου στο Ηραίο Σάμου!














Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com