AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

3 Οκτ 2014

Νέα μαθήματα Τσι Κουνγκ από 11 Οκτωβρίου στην πόλη της Σάμου


Η Ομάδα Τέχνης και Πολιτισμού σαμart διοργανώνει από το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στην πόλη της Σάμου ένα νέο κύκλο μαθημάτων Τσι Κουνγκ με τη Βανέσα Owen - Βουρλιώτη.

Η άσκηση Τσι Κουνγκ περιλαμβάνει τη χρήση της αναπνοής, των στάσεων του σώματος και τη λειτουργία του μυαλού με τρόπο που να προκαλείται η ισορροπημένη ενέργεια, η εναρμόνιση του σώματος και του νου.


Σχεδόν ο καθένας είναι σε θέση, σύμφωνα με τους οργανωτές, να κάνει αυτή τη μορφή του Τσι Κουνγκ. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει απλά να φορούν χαλαρά, άνετα ρούχα και μαλακά επίπεδα παπούτσια.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα, το κόστος των μαθημάτων και στοιχεία επικοινωνίας για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες:


Η Vanessa Owen-Βουρλιώτη ασκείται σε αυτή την τέχνη πάνω από 10 χρόνια. Κατά την περίοδο αυτή, έχει εκπαιδευτεί  σε διάφορα είδη Τσι Κουνγκ, καθώς επίσης  και στις εσωτερικές πολεμικές τέχνες Yang Tai Chi Chuan και Cheng Pa Kua Chang, που  συμπεριλαμβάνουν φόρμες άδειων χεριών και επίσης φόρμες όπλου. Επιπλέον, έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις και διαγωνισμούς και είναι κάτοχος πιστοποιητικών που αναγνωρίζουν την προσπάθεια και την ικανότητά της.  Δάσκαλος της είναι ο Sifu (που σημαίνει δάσκαλος) Αντώνης Γιαννούλης από τη Σχολή The Three Harmonies Kung Fu Association (Βούλα, Αθήνα).