AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

3 Οκτ 2014

Η Π.Α.Σ.Ε.Β.Ε Σάμου στο συλλαλητήριο στο Εργατικό Κέντρο στις 3/10 στο Βαθύ


Στο συλλαλητήριο που οργανώνει το Π.Α.ΜΕ, την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Σάμου, θα συμμετάσχει η τοπική Επιτροπή της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης Επαγγελματιών-Βιοτεχνιών-Εμπόρων (Π.Α.Σ.Ε.Β.Ε), που καλεί σε συμμετοχή.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, "μπροστά στην επίθεση που δεχόμαστε με την ανελέητη φοροληστεία, τις απειλές από τον Ο.Α.Ε.Ε επειδή οι περισσότεροι δεν έχουμε να πληρώσουμε τις ασφαλιστικές μας εισφορές, τα 'κόκκινα δάνεια' που απειλούν με κατασχέσεις, αλλά και την τραγική κατάσταση που βιώνουν χιλιάδες συνάδελφοι που βρέθηκαν άνεργοι χωρίς ούτε ένα επίδομα, πρέπει να αντιδράσουμε.

Να αντισταθούμε και να διεκδικήσουμε το δίκιο μας.

Γι' αυτό καλέσαμε όλους τους επαγγελματίες του νησιού  την 1η του Οκτώβρη, προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για μια συντονισμένη προσπάθεια απέναντι στα σοβαρά προβλήματα που βιώνουμε.

Έγινε επισήμανση και ανάλυση της σημερινής κατάστασης και των προβλημάτων που μας απασχολούν. Συγκροτήθηκε πενταμελής επιτροπή της ΠΑΣΕΒΕ. Διατυπωθήκαν τα αιτήματά μας. Αποφασίστηκε το σχέδιο δράσης μας και οι μορφές αγώνα στις οποίες θα προχωρήσουμε
".