AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

2 Οκτ 2014

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο της Τετάρτης


Μία εξιχνίαση απόπειρας κλοπής, μία σύλληψη για χρέη και ο σχηματισμός δικογραφίας για ρύπανση του περιβάλλοντος είναι ο απολογισμός έργου της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου την Τετάρτη.

Πιο αναλυτικά, το πρωί της Τετάρτης, μετά από μεθοδευμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, εξιχνιάστηκε απόπειρα κλοπής σε βάρος 27χρονης στην πόλη της Σάμου, καθώς σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 36χρονου Ρομά.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, στις 15/9 ο 36χρονος μπήκε σε περιφραγμένο οικόπεδο της 27χρονης και προσπάθησε να αφαιρέσει εξαρτήματα και σωλήνες ύδρευσης που ήταν αποθηκευμένα στο σημείο, χωρίς ωστόσο να το κατορθώσει, καθώς έγινε αντιληπτός από περίοικους και τράπηκε σε φυγή.

- Το μεσημέρι της ίδιας μέρας συνελήφθη στην πόλη της Σάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, μία 36χρονη, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
 
- Το απόγευμα της Τετάρτης σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου σε βάρος μίας 49χρονης Ρομά, για ρύπανση και υποβάθμιση του περιβάλλοντος.

Όπως διαπιστώθηκε, η 49χρονη είχε εναποθέσει σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή του Καρλοβάσου παλιά μεταλλικά αντικείμενα και ελαστικά, ρυπαίνοντας και υποβαθμίζοντας το περιβάλλον.