AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

9 Οκτ 2014

"Lucy" και παιδική ταινία στο Cine Olympia


Το Cine Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 9 έως και την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Lucy". Το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα, θα προβάλλει επίσης την παιδική ταινία  "Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες (Planes 2: Fire & Rescue)".

Η ταινία "Lucy" είναι μια ταινία επιστημονικής φαντασίας, γαλλικής παραγωγής του 2014.

Η υπόθεση της ταινίας:

Σε έναν κόσμο που διοικείται από μαφιόζους, συμμορίες, ναρκομανείς και διεφθαρμένους αστυνομικούς, μια όμορφη κοπέλα, η Λούσι, που ζει στο Ταϊπέι της Ταϊβάν, αναγκάζεται να γίνει το ανθρώπινο βαποράκι για τη μαφία, η οποία της έχει τοποθετήσει μέσα της με εγχείρηση το «εμπόρευμα». Το ναρκωτικό όμως αρχίζει και διεισδύει στον οργανισμό της, μεταλλάσσοντας την σε υπεράνθρωπη. Μπορεί να έχει απίστευτες γνώσεις, να μη νιώθει κανέναν πόνο, αλλά και να μετακινεί αντικείμενα με το μυαλό της, κάτι που την κάνει ατρόμητη επί των εχθρών της.


Σκηνοθεσία: Luc Besson. Πρωταγωνιστούν: Scarlett Johansson, Morgan Freeman, Min-Sik Choi κ.ά.

Διάρκεια: 90 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Η ταινία "Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες (Planes 2: Fire & Rescue)" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής του 2014.


Η υπόθεση της ταινίας:


Μια θαρραλέα ομάδα επίλεκτων πυροσβεστικών αεροπλάνων, ορκισμένη να προστατεύει ιστορικό πάρκο Πρίστον Πικ, ενώνει τις δυνάμεις της με τον Ντάστι, που μόλις έμαθε ότι η μηχανή του έχει μεγάλο πρόβλημα και μπορεί να μην ξαναπετάξει ποτέ. Παρέα με τον αρχηγό των Smokejumpers, το ελικόπτερο Blade Ranger, θα αντιμετωπίσουν μια τεράστια φωτιά, με την οποία ο Ντάστι θα μάθει τι θα πει να είσαι αληθινός ήρωας.


Σκηνοθεσία: Roberts Gannaway. Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ταινία (αυτήν προβάλλει το Cine Olympia): ακούγονται οι φωνές των: Γιώργος Καπουτζίδης, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Γιώργος Λιάντος, Γιώτα Μηλίτση, Δημήτρης Μάριζας, Φοίβος Ριμένας, Κώστας Δαρλάσης, Ηλίας Ζερβός, Χρήστος Σαπουντζής, Ντίνος Σούτης, Νίκος Νίκας, Χρήστος Συριώτης, Ινώ Στεφανή, Χριστίνα Κουτσουδάκη, Άλκης Ζερβός, Δημήτρης Δημόπουλος, Μανώλης Γιούργος, Ανδρέας Ρήγας, Βασίλης Αξιώτης, Χαρά Ζησιμάτου, Νίκος Παπαδόπουλος, Μαρία Πλακίδη, Στέλιος Ψαρουδάκης.


Διάρκεια: 83 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 2273025011.