AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

3 Οκτ 2014

Στη "σαμιώτικη" Sky Express το ευρωπαϊκό βραβείο ERA Silver Award


Η Sky Express, η αεροπορική εταιρεία που εκτελεί δρομολόγια και από / προς Σάμο, βραβεύτηκε από τον Σύνδεσμο Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών (European Regions Airline Association), που αριθμεί 171 μέλη.

Απέσπασε το Ασημένιο Βραβείο για τη χρονιά 2014-2015, το οποίο και παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Αγαμέμνων Κικεράκης, στη διάρκεια της πρόσφατης (1-2 Οκτωβρίου) Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου, στη Βαρκελώνη.

Η διεθνής κριτική επιτροπή βράβευσε τη Sky Express, καθώς ανέδειξε κερδοφορία μέσα στο ιδιαίτερα δύσκολο, λόγω οικονομικής κρίσης, περιβάλλον της Ελλάδας.

Ταυτόχρονα, γιατί εισήγαγε νέο, φιλικό προς το χρήστη σύστημα κρατήσεων - CRS με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, καθώς και ένα νέο αεροσκάφος ATR42 46 θέσεων στον στόλο της, αλλά και γιατί ανέπτυξε πνεύμα ομαδικότητας και στόχευσης στην αύξηση της αποδοτικότητας.

Σημειώνεται ότι, με παρουσία στον αεροπορικό χώρο κατά τα 10 τελευταία έτη και έδρα στο Ηράκλειο Κρήτης, η Sky Express εκτελεί με μεταφορικό έργο άνω των 60.000 πτήσεων, σε περισσότερους από 24 προορισμούς στην Ελλάδα, μεταξύ αυτών και η Σάμος, καθώς τα αεροπλάνα της τη συνδέουν με Ηράκλειο-Λήμνο-Μυτιλήνη-Ρόδο-Χίο.