AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Μαΐ 2019

Πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ (μ-λ) στις 23/5 στο Καρλόβασι


Το ΚΚΕ (μ-λ) διοργανώνει την Πέμπτη 23 Μαΐου στο Καρλόβασι προεκλογική εκδήλωση ενόψει των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Χατζηγιάννειο κτήριο) και θα αρχίσει στις 8 μ.μ. 

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να προβληθούν οι βασικές θέσεις της οργάνωσης, που είναι «Έξω από ΕΕ-ΝΑΤΟ - Οι λαοί δεν έχουν ανάγκη από προστάτες –Αποχή από τις ευρωεκλογές – Η διέξοδος στο δρόμο της αντίστασης και της διεκδίκησης».

Το ΚΚΕ (μ-λ) καλεί μάλιστα τους πολίτες να μην μετάσχουν στις ευρωεκλογές:

"Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί το λαό και τη  νεολαία να αρνηθούν την ευρωεκλογική φιέστα με την οποία επιχειρείται να συγκαλυφθεί ο ιμπεριαλιστικός και αντιδραστικός χαραχτήρας του συνασπισμού της ΕΕ. 

Καλεί το λαό μας να αρνηθεί τις προσταγές των ισχυρών της ΕΕ – από τη VW ως την Τίσεν Γκρουπ- που απαιτούν από τους ευρωπαίους λαούς να ψηφίσουν για να νομιμοποιηθεί η ιμπεριαλιστική ληστεία σε βάρος τους.

Καλεί το λαό μας να στρέψει τις πλάτες στα ανάλογα κελεύσματα του ΣΕΒ και των κομμάτων του συστήματος που θέλουν να νομιμοποιήσουν στη λαϊκή συνείδηση την ιμπεριαλιστική εξάρτηση που τόσα δεινά έφερε και φέρνει στους εργαζόμενους, στους συνταξιούχους , στη νεολαία στη φτωχομεσαία αγροτιά και σε όλο το λαό. 

Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί το λαό και τη νεολαία της χώρας στη μόνη επιλογή πραγματικής καταγγελίας της ΕΕ, στη μόνη επιλογή που συνδέεται με την προοπτική της εξόδου της χώρας από αυτήν , στη μόνη επιλογή που αντιστοιχεί στη θέση «Οι λαοί δεν έχουν ανάγκη από προστάτες». Τον καλεί να απέχει από τις ευρωκάλπες της 26 Μάη!"

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com