AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

15 Μαΐ 2019

Νέα χρυσά βραβεία για κρασιά του ΕΟΣΣ!

 
Άλλα δύο χρυσά βραβεία απέσπασαν κρασιά του ΕΟΣ Σάμου, στον διεθνούς κύρους διαγωνισμό "Concours Mondial de Bruxelles".
 
Πρόκειται για το Samos Anthemis (εσοδείας 2013), παλαιωμένο επί 5 έτη, και το Samos Nectar (2012), το γνωστό λιαστό άσπρο Μοσχάτο του Συνεταιρισμού, παλαίωσης 6 ετών. Και τα δύο αυτά κρασιά κάθε χρόνο συγκεντρώνουν πλήθος διεθνών διακρίσεων.
 
Τη φορά αυτή, στις Βρυξέλλες, περισσότεροι από 300 δημοσιογράφοι, οινολόγοι, sommelier και γευσιγνώστες από όλον τον κόσμο δοκίμασαν και αξιολόγησαν 9.150 διαφορετικούς οίνους από 46 χώρες. Επέλεξαν και φέτος να τιμήσουν την ποιότητα των παλαιωμένων γλυκών κρασιών του ΕΟΣ Σάμου και να τους απονείμουν τα δύο χρυσά αυτά βραβεία.
 
Στο πλαίσιο του διεθνούς, με αυστηρά κριτήρια, διαγωνισμού οίνων "Concours Mondial de Bruxelles" πραγματοποιούνται επί 26 συναπτά έτη δοκιμές ελέγχου ποιότητας των βραβευμένων οίνων, με στόχο να αναδειχθούν εκείνα που πραγματικά αποτελούν τις καλύτερες επιλογές διεθνώς.
 
Οι κριτές, διακεκριμένες προσωπικότητες από τον χώρο της οινολογίας, έδωσαν την ψήφο τους στα κρασιά της Σάμου, τιμώντας, σύμφωνα με τον ΕΟΣ Σάμου, "το ποιοτικό δυναμικό του σαμιακού αμπελώνα, αλλά και την ακάματη προσπάθεια των αμπελουργών να παράγουν ένα εξαιρετικό προϊόν".
 
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com