AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Οκτ 2019

Στις 21/10 ιδρύεται παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας στη Σάμο


Τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η Ιδρυτική Γενική Συνέλευση του παραρτήματος Σάμου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Η συνέλευση θα αρχίσει στις 18:00 στο κτίριο του πρώην Αλγορίθμου στο Καρλόβασι. 

Οι μαθηματικοί Ανούσης Μιχάλης, Κουμούτση Σοφία, Μεταφτσής Βασίλης, Παπαλεξίου Νίκος, Ροκοπάνος Νίκος, Σιμιτζής Βασίλης και Σοφιανός Πέτρος, πήραν καταρχήν την πρωτοβουλία να δημιουργήσουν μια Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, η οποία ανέλαβε τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης και στη συνέχεια τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών προκειμένου να εκλεγεί η μόνιμη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Σάμου της Ε.Μ.Ε. 

Οι έξι μαθηματικοί αυτοί παρακαλούν να υπάρξει μαζική συμμετοχή προκειμένου να στηριχτεί η ίδρυση και λειτουργία του Παραρτήματος.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει τη συμμετοχή του στην Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή στον Νίκο Ροκοπάνο είτε στο τηλέφωνο 6934685843 είτε στο email nikosrokopanos@gmail.com.

Επίσης μπορεί όποιος επιθυμεί να δηλώσει τη συμμετοχή του στο ενιαίο ψηφοδέλτιο που θα καταρτιστεί. Θα εκλεγούν οι 7 πρώτοι σε σταυρούς προτίμησης.

Στη Συνέλευση θα παρευρίσκεται σαν παρατηρητής, χωρίς δικαίωμα ψήφου ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Χίου της ΕΜΕ κ. Ράλλης Γιάννης.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com