AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

9 Οκτ 2019

Εκδρομή από τη Σάμο στην Αλικαρνασσό και το Παμούκαλε από 25-28/10


Εκδρομή στην Αλικαρνασσό (Bodrum) και το Παμούκαλε (Pamukkale) διοργανώνει από την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου έως τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου το By Ship Travel. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής:

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου Αναχώρηση το απόγευμα από το Βαθύ στις 17:00. Άφιξη στο Κουσάντασι στις 18:30 και επιβίβαση στο πολυτελές πούλμαν μας για μεταφορά στην κοσμοπολίτικη Αλικαρνασσό (148 χιλιόμετρα απόσταση ), την γενέτειρα του σπουδαίου ιστορικού Ηρόδοτου (484 πχ).  Πρώτη διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο ΜAVI (4*). Η γοητευτική παλιά πόλη της Αλικαρνασσού με το ιπποτικό της κάστρο αποτελεί το καλύτερο σκηνικό για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ.


Σάββατο 26 Οκτωβρίου Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας, θα περιηγηθούμε στο μεσαιωνικό κάστρο, το οποίο  χτίστηκε από τους Ιππότες της Ρόδου τον 15ο αιώνα. Επίσκεψη στο Υποθαλάσσιο Αρχαιολογικό Μουσείο, από τα σπουδαιότερα παγκοσμίως, με μοναδικούς αρχαιολογικούς θησαυρούς που βρέθηκαν κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Το απογευματάκι θα μεταφερθούμε από την Αλικαρνασσό στο Παμούκαλε, (246 χλμ) στο ξενοδοχείο μας ΤΡΙPOLIS (4*) για δείπνο (περιλαμβάνεται στην τιμή). Δεύτερη διανυκτέρευση..

Κυριακή 27 Οκτωβρίου Πρωινό στο ξενοδοχείο . Περιήγηση στο μοναδικό Pamukkale το οποίο  δημιουργήθηκε από τις αποθέσεις των πλούσιων σε μεταλλικά άλατα νερών των θερμών πηγών του βουνού. Το θέαμα είναι πραγματικά εκπληκτικό! Κατόπιν επίσκεψη στην  Ιεράπολη, πόλη Ελληνική της αρχαίας Φρυγίας. Αποτελεί μια σπάνια ταξιδιωτική εμπειρία για τον ταξιδιώτη που θέλει να γνωρίσει ένα μείγμα ελληνιστικής, ρωμαϊκής, βυζαντινής και πρωτοχριστιανικής ιστορίας. Το απόγευμα αναχώρηση για το Κουσάντασι στο ξενοδοχείο μας ILAYDA AVANTGARDE (4*) για δείπνο (περιλαμβάνεται στην τιμή). Τρίτη διανυκτέρευση.

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου Πρωινό και μεταφορά στο λιμάνι Κουσάντασι για την επιστροφή μας στη Σάμο. Αναχώρηση του πλοίου στις 09:00 το πρωί (άφιξη στο Βαθύ στις 10:30 το πρωί).


Μοναδική προσφορά :
Mόνο 269  ευρώ το άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
310 ευρώ σε μονόκλινο      

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

3 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχεία 4 * 
2 δείπνα στα  ξενοδοχεία του Παμουκαλλε και στο Κουσαντασι.
ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ επιστροφής Σάμο-Κουσάντασι-Σάμο
ΟΛΟΙ οι Λιμενικοί φόροι (Ελλάδας και Τουρκίας)
Εισιτήρια εισόδου για το κάστρο της Αλικαρνασσού και την Ιεράπολη 
Ελληνόφωνος συνοδός 
Πολυτελές πούλμαν για τις εκδρομές και τις μεταφορές μας.
(ΔΕΝ περιλαμβάνεται οτιδήποτε δεν αναφέρεται ρητώς )
Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή στα γραφεία μας:

ΒΑΘΥ 22730 22116 & 22118
ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ 22730 35252
ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ 22730 62285