AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

9 Οκτ 2019

Αθλητικό χάρτη δραστηριοτήτων ετοιμάζει ο Δήμος Ανατολικής Σάμου


Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου προσκαλεί τους Αθλητικούς Συλλόγους των Δημοτικών Ενοτήτων Βαθέος και Πυθαγορείου να ενημερώσουν το τμήμα Πολιτισμού Αθλητισμού του Δήμου για αθλητικές διοργανώσεις και δράσεις ενόψει του νέου έτους. 

Όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος, Βαγγέλης Καρράς, "συγκεκριμένα θα θέλαμε να ενημερωθούμε για τις ημερομηνίες και την τοποθεσία που έχετε προγραμματίσει την διεξαγωγή των δράσεων, να επανασχεδιαστούν εκ νέου νέες δράσεις με τη συμμετοχή των  αθλητών μας σε αγώνες, προκειμένου να οργανωθεί από την πλευρά του Δήμου ένας ενιαίος Αθλητικός Χάρτης Δραστηριοτήτων προσβάσιμος μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου, με στόχο να ενημερώνονται και οι πολίτες. 

Στόχος μας είναι η προώθηση της Σάμου ως αθλητικού κέντρου και κέντρου αθλητικού τουρισμού για την προσέλκυση ξένων τουριστικών - αθλητικών εταίρων. Ο αθλητικός χάρτης θα παρέχει εύκολα πληροφορίες για τα ωράρια των κτηριακών εγκαταστάσεων, τη διαθεσιμότητα και με σύγχρονο τρόπο ενημέρωση για τις αθλητικές διοργανώσεις.    

Παρακαλούμε για την ενημέρωση των δράσεων σας το συντομότερο δυνατόν.

Μετά την συγκέντρωση των απαραίτητων πληροφοριών θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις και στις δυο Δημοτικές Ενότητες προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο ενιαίος Αθλητικός Χάρτης με την συνδρομή όλων των Συλλόγων και φορέων.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας που θα μπορούσατε να αναφέρετε τις πολιτιστικές σας δραστηριότητες είναι τα ακόλουθα: 2273350457, 2273350146, 2273350103.

Ακόμη μπορείτε να μας ενημερώσετε με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στις εξής ηλεκτρονικές διευθύνσεις: dimvath@otenet.gr  & vkar@0615.syzefxis.gov.gr".

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com