AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

11 Οκτ 2019

Παροχή βοήθειας προς τον Δήμο Αν. Σάμου προανήγγειλε το Υπουργείο Εσωτερικών


Το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο δήμος Ανατολικής Σάμου βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε την Πέμπτη στην Αθήνα ο δήμαρχος Γιώργος Στάντζος με τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Τo Υπουργείο Εσωτερικών δεσμεύτηκε να συνδράμει στην επίλυση των προβλημάτων, και αναμένει κοστολογημένη έκθεση για θέματα που αφορούν στην ύδρευση, τη διαχείριση των απορριμμάτων και τον μηχανολογικό εξοπλισμό του δήμου.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου δημοσίευσε τα εξής στη σελίδα του στο facebook σχετικά με τη συνάντηση Γ. Στάντζου - Τ. Θεοδωρικάκου:

"Γόνιμη και δημιουργική σύσκεψη του Δημάρχου με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΥΠΕΣ, παρουσιάσθηκαν διεξοδικά τα θέματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και η κοινωνία της Αν. Σάμου.

Ο Υπουργός "ξέρει να ακούει", γνωρίζει τα προβλήματα σε βάθος, σέβεται την Αυτοδιοίκηση και έμπρακτα στηρίζει και θα στηρίξει τον Δήμο και την κοινωνία μας που δοκιμάζονται. 

Ο δήμαρχος προσκάλεσε τον κ. Υπουργό να επισκεφθεί το νησί μας για επιτόπια παρουσιάση και γνώση των προβλημάτων αλλά και των αναπτυξιακών προοπτικών που πρέπει οργανωμένα να ανοίξουμε!"