AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

1 Δεκ 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ο ορεινός αγώνας δρόμου "Τρόπαιο Ιερού Λόχου"!

Φωτογραφίες: Γιάννης Καρακωνσταντής
Σ' αυτόν τον επίπονο ορεινό αγώνα, με την ονομασία "Τρόπαιο Ιερού Λόχου", που διοργάνωσε την Κυριακή στη Σάμο η 79 Α.Δ.Τ.Ε., με την υποστήριξη του Ελληνικού Ορειβατικού Πεζοπορικού Συλλόγου Σάμου (Ε.Ο.Π.Σ.Σ), όλοι όσοι τερμάτισαν ήταν νικητές!

Όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες του Γιάννη Καρακωνσταντή, μόνο εύκολο δεν ήταν να τρέχει κανείς στην ανηφόρα!

Είτε επρόκειτο για τον αγώνα των 12 χιλιομέτρων που ξεκίνησε από το Στρατόπεδο Βασμανώλη, είτε για τον πιο μικρό, των 5 χιλιομέτρων, που εκκίνησε από τη Βλαμαρή, το σίγουρο είναι ότι νεότεροι ή μεγαλύτεροι, άντρες και γυναίκες, έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους, για να τερματίσουν στο Μνημείο του Ιερού Λόχου, κοντά στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής, όπου έγινε και η απονομή των μεταλλίων.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα των αγώνων:


Μεταξύ των δρομέων που αγωνίστηκαν ήταν και ο Διοικητής της 79 Α.Δ.Τ.Ε., ταξίαρχος Χαράλαμπος Λαλούσης. Δείτε τον, όπως και τους άλλους δρομείς, σε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τις δύο αυτές ορεινές διαδρομές!
 
Μπροστά με τον αριθμό 084 ο Ταξίαρχος Χαράλαμπος Λαλούσης, Διοικητής της 79 Α.Δ.Τ.Ε, ο οποίος συμμετείχε και αυτός τρέχοντας στον αγώνα των 12 km.































Ο Ταξίαρχος Χαράλαμπος Λαλούσης, Διοικητής της 79 Α.Δ.Τ.Ε, ο οποίος συμμετείχε και αυτός τρέχοντας στον αγώνα των 12 km.








































































Φωτογραφίες: Γιάννης Καρακωνσταντής