AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

11 Δεκ 2014

Χωρίς τηλέφωνο και διαδίκτυο χωριά της Σάμου


Την διακοπή τηλεφώνου και διαδικτύου σε τρία χωριά της Σάμου για περισσότερο από μια εβδομάδα καταγγέλλει η Δημοτική Παράταξη "Ανατροπή", η οποία περιγράφει τα προβλήματα που δημιουργούνται στις ζωές των κατοίκων των χωριών από αυτή τη διακοπή. Δείτε αναλυτικά τι λένε οι άνθρωποι της "Ανατροπής":

Άνθρωποι ξεχασμένοι από τον θεό;

Από την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, ξημερώματα Πέμπτης, στα χωριά Νεοχώριο, Μαυρατζαίοι και Σκουραίικα έχει διακοπεί η τηλεφωνική σύνδεση και η σύνδεση internet. Έτσι, δεν μπορούν οι δημότες σε αυτά τα μέρη να επικοινωνήσουν με τους υπόλοιπους ανθρώπους, μια βασική ανάγκη για τον 21ο αιώνα.

Ως εκ τούτου, δημιουργούνται διάφορα προβλήματα, λογικά σε όλους. Ιδιαίτερα αναφέρονται η επικοινωνία, που είναι αναγκαία σε ηλικιωμένους και κατοίκους αυτών των απομακρυσμένων περιοχών, και η συνταγογράφηση φαρμάκων από τον αγροτικό γιατρό, που είναι αδύνατη χωρίς την χρήση internet, γιατί δεν υπάρχει ούτε στα κοινοτικά καταστήματα.

Μήπως οι κάτοικοι αυτών των περιοχών είναι ξεχασμένοι; Μήπως πρέπει οι υπεύθυνοι, όποιοι και να είναι, να βρουν άμεση λύση; Ας μην ξεχνάμε ότι όλοι οι κάτοικοι σε αυτό το νησί πρέπει να έχουν τις ίδιες παροχές, γιατί επιβαρύνονται και αυτές τις μέρες, αν και αποκλεισμένοι με τον έξω κόσμο, με αυτά που τους αναλογούν.