AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Ιουν 2017

Η Σάμος υποδέχεται την πρώτη πτήση από Κύπρο στις 24/6


Εκδήλωση υποδοχής των πρώτων επισκεπτών από την Κύπρο στη Σάμο, με απευθείας πτήση της TUS Airways, διοργανώνει το Σάββατο 24 Ιουνίου ο δήμος Σάμου.

Η άφιξη του αεροσκάφους στο Αεροδρόμιο «Αρίσταρχος ο Σάμιος» θα γίνει στις 16:30.

Ο δήμος Σάμου χαιρετίζει με θέρμη την υλοποίησή των πτήσεων από την TUS Airways και, σε αναγνώριση της σημασίας της για το τουριστικό προϊόν του νησιού μας, διοργανώνει αυτή την εορταστική εκδήλωση υποδοχής.

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του δήμου, "η εγκαθίδρυση μιας τέτοιας απευθείας σύνδεσης αποτέλεσε για τη δημοτική αρχή θέμα προτεραιότητας, καθώς, μέσω της παρουσίας της Σάμου σε τουριστικές εκθέσεις και εκδηλώσεις στη Μεγαλόνησο, είχε διαπιστωθεί ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον των Κυπρίων παραθεριστών για επίσκεψη στο νησί μας χωρίς την ανάγκη ενδιάμεσης στάσης και την αναπόφευκτη χρονοτριβή και ταλαιπωρία που συνεπάγεται κάτι τέτοιο.

Με τη συνεργασία του αερολιμενάρχη Σάμου, του διευθυντή της Fraport Σάμου, του ΕΟΣ Σάμου,  του Συλλόγου Επαγγελματιών Πυθαγορείου και του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου, τους οποίους και ευχαριστούμε για τη συνδρομή, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αίθουσα των αφίξεων, ο δήμος θα υποδεχθεί τους επιβάτες της πτήσης σε μια μικρή, συμβολική γιορτή που θα περιλαμβάνει σαμιώτικο κρασί, σαμιώτικους χορούς και αναμνηστικά δώρα.

Ο δήμος θα εξακολουθήσει να εργάζεται άοκνα για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προβολή του νησιού μας και την καθιέρωσή του διεθνώς ως τουριστικού προορισμού υψηλού επιπέδου, μεγάλου ενδιαφέροντος και θερμής φιλοξενίας".