AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

28 Ιουν 2017

Εκδήλωση ενδιαφέροντος υποψηφίων για νέες ειδικότητες στο Δημόσιο ΙΕΚ Σάμου


Κάθε απόφοιτο τουλάχιστον Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καλεί, ενόψει του νέου διδακτικού έτους, το Δημόσιο ΙΕΚ Σάμου, να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για φοίτηση σε νέες ειδικότητες για το χειμερινό εξάμηνο του 2017, το οποίο ξεκινά τον Οκτώβριο.

Πρόκειται για την πρώτη, πιλοτική διερεύνηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα ληφθούν υπόψη στην πρότασή του για την έναρξη νέων ειδικοτήτων.

Στην πράξη, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, προκειμένου να συμπληρώσουν την αντίστοιχη φόρμα.

Η συμμετοχή τους στην έρευνα δεν αποτελεί αίτηση εγγραφής, ούτε τους δεσμεύει να εγγραφούν σε περίπτωση λειτουργίας κάποιου τμήματος.

Επισημαίνεται ότι η δημιουργία τμήματος δεν είναι δεδομένη, καθώς η τελική απόφαση εναπόκειται στη Διεύθυνση Διά Βίου Μάθησης της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και εξαρτάται από τον αριθμό των αιτούντων.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα υποβληθούν ηλεκτρονικά τον Σεπτέμβριο, μετά από σχετική ανακοίνωση του υπουργείου στη σελίδα www.gsae.edu.gr

Υπενθυμίζεται ότι η φοίτηση στα Ι.Ε.Κ. έχει διάρκεια πέντε εξαμήνων. Είναι επιμερισμένη σε τέσσερα εξάμηνα θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης, συνολικής διάρκειας 1.200 διδακτικών ωρών, και σε ένα εξάμηνο Πρακτικής Άσκησης ή Μαθητείας, συνολικής διάρκειας 960 ωρών.