AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

16 Ιουν 2017

Επιτυχία για Σαμιώτη ποδηλάτη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου

Πηγή φωτογραφίας: Σελίδα Στέλιου Μανώλαρου στο facebook

Μια μεγάλη επιτυχία σημείωσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου 2017 στην Λέσβο ο αθλητής και αρχηγός της ποδηλατικής ομάδας της Αναγέννησης Σάμου, Στέλιος Μανώλαρος.

Στην κατηγορία Μαστερ Α τερμάτισε 4ος στην ατομική χρονομέτρηση, με διαφορά ενός μόλις δευτερόλεπτου από τον 3ο αθλητή, και την δεύτερη ημέρα στον αγώνα αντοχής των 104 χιλιομέτρων τερμάτισε 4ος με χρόνο 3h.05'06" και ίδιο με τον 2ο και 3ο αθλητή.

Η διοίκηση της Αναγέννησης εύχεται στον Στέλιο Μανώλαρο "καλή δύναμη στις προπονήσεις του και την επίτευξη του στόχου του."

Όπως σχολιάζει ο αθλητής στη σελίδα του στο facebook, "το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Master τελείωσε. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Χαρά γιατί ακόμη μου επιτρέπει η υγεία μου και η οικογένεια μου να συμμετέχω σε τέτοιες διοργανώσεις αλλά και λύπη ότι τελικά θέλει αγώνες η φάση με 2 τον χρόνο δεν κάνεις δουλειά. 

Την πρώτη μέρα στο αγώνισμα της ατομικής Χρονομέτρησης που ήταν και ο στόχος μου δυστυχώς δεν είχα την δυνατότητα να πάω 2 η και 3 μέρες πιο νωρίς μιας και η προγραμματισμένη συνοδεία αντιμετώπισε κάποια προβλήματα και δεν μπορούσε να έρθει. Τελευταία στιγμή λοιπόν 09:30 βγήκα από το καράβι και γρήγορα πήγα στον αγώνα χωρίς να έχω κάνει την ανηφόρα και την τεχνική κατηφόρα. 

Θεωρώ ότι ήταν λάθος μου και τελικά έπρεπε να πάω πιο νωρίς μιας και ο πρώτος που κέρδισε στην κορυφή της ανηφόρας του είχα κλείσει σχεδόν το λεπτό και στην αναστροφή τον είδα να κατεβαίνει, αλλά στην κατηφόρα πραγματικά έκανε την διαφορά.Μια Τετάρτη θέση λοιπόν ήταν το αποτέλεσμα της πρώτης ημέρας. 

Την δεύτερη μέρα στο αγώνισμα της αντοχής πραγματικά ενώ στην αρχή δεν ένιωθα καλά μετά άρχισα να ανοίγω και να γουστάρω! Εμφανή τα προβλήματα μου στην κατηφόρα δεν μου επέτρεψαν να είμαι οικονομικός και να κουράζομαι παραπάνω,με αποτέλεσμα να κουραστώ και στο τελικό Sprint να μην μπορέσω να διεκδικήσω μια θέση στο βάθρο. Ξανά λοιπόν μια 4η θέση στην κατηγορία μου και μια 6η στην Γενική".

Πηγή φωτογραφίας: Σελίδα Ποδηλατικής Ομάδας Αναγέννησης Σάμου στο facebook

Πηγή φωτογραφίας: Σελίδα Στέλιου Μανώλαρου στο facebook

Πηγή φωτογραφίας: Σελίδα Ποδηλατικής Ομάδας Αναγέννησης Σάμου στο facebook

Πηγή φωτογραφίας: Σελίδα Στέλιου Μανώλαρου στο facebook

Πηγή φωτογραφίας: Σελίδα Στέλιου Μανώλαρου στο facebook