AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Ιουν 2017

"Αυτοκίνητα 3" στο θερινό Cine Olympia από 22 έως 26/6


Ο θερινός κινηματογράφος Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 22 έως και τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Αυτοκίνητα 3 (Cars 3)".

Πιο συγκεκριμένα θα προβάλλεται η μεταγλωττισμένη έκδοση της ταινίας, με εξαίρεση την Δευτέρα 26/6 που θα προβληθεί η αγγλόφωνη έκδοση με ελληνικούς υπότιτλους.

Η ταινία "Αυτοκίνητα 3" είναι μία ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής του 2017.


Η υπόθεση της ταινίας:

Παραγκωνισμένος από μια νέα γενιά ταχύτατων αυτοκινήτων κούρσας, ο θρυλικός Λάιτνινγκ ΜακΚουίν βρίσκεται ξαφνικά εκτός από το άθλημα που τόσο αγαπάει. Για να καταφέρει να ξαναμπεί, χρειάζεται τη βοήθεια μιας δυναμικής νεαρής τεχνικού, της Κρουζ Ραμίρεζ, η οποία έχει τα δικά της πλάνα για νίκη και έμπνευση από τον Ντοκ Χάντσον. Μπροστά τους είναι η μεγάλη κούρσα του Κύπελου Πίστον και η καρδιά του πρωταθλητή θα μπει σε νέα δοκιμασία. 



Σκηνοθεσία: Brian Fee.

Στη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά έκδοση ακούγονται οι φωνές των: Σάκης Ρουβάς (Κεραυνός Μακουίν), Δανάη Σκιάδη (Κρουζ Ραμίρεζ), Παύλος Κοντογιαννίδης (Μπάρμπας), Μιχάλης Κοιλάκος (Τζάκσον Στορμ), Βίκυ Καγιά (Σάλι), Μάγκυ Χαραλαμπίδου (δεσποινίς Φρίτερ), Γιάννης Στεφόπουλος (Σμόκι), Ηλίας Ζερβός (Στέρλινγκ), Άλκης Ζερβός (Ντάστι), Χρήστος Θάνος (Λουίτζι), Σοφία Τσάκα (Νάταλι Σέρτεν), Αλέξανδρος Μολφέσης (Μπομπ Κάτλας), Βίνα Παπαδοπούλου (Λουίζ Νας), Ακίνδυνος Γκίκας (Ντάρελ Καλοτάξιδος), Τάσος Κωστής (Ρίβερ Σκοτ), Γιώργος Πετρόχειλος (Τσικ Χικς). Σκηνοθετική και μουσική επιμέλεια: Μαρία Πλακίδη. Μετάφραση: Ελένη Κουβοπούλου. 
Διάρκεια: 109 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Important note for Google Translate users: 
To watch the video please return to the original (untranslated) version of this post.

Σε όλους τους θεατές του θερινού κινηματογράφου Olympia προσφέρεται δωρεάν παραδοσιακό ελληνικό παγωτό.

Τηλέφωνο θερινού Cine Olympia στην πόλη της Σάμου: 2273025011.