AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Ιουν 2017

Συμμετοχή επιχειρήσεων της Σάμου στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης


Το Επιμελητήριο Σάμου, όπως και όλα τα επιμελητήρια που ανήκουν στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, οργανώνει τη συμμετοχή των μελών τους στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν με προϊόντα θα πρέπει να το δηλώσουν στο Επιμελητήριο Σάμου το αργότερο έως την Πέμπτη 29 Ιουνίου και ώρα 14:00 μέσω e-mail: samcci@otenet.gr.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην έκθεση είναι η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο Σάμου έως και το έτος 2017.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2273087980 και 2273087985 κ. Καλογήρου και κα Ταμβάκου.

Λίγα λόγια για την 82η Δ.Ε.Θ.

Η Δ.Ε.Θ έχει καταξιωθεί ως έκθεση αλλά ειδικά φέτος η 82η έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω της συμμετοχής της China Development Bank (CDB), που με αφορμή τη συμμετοχή της Κίνας στη διοργάνωση ως τιμώμενης χώρας, θα παρουσιάσει το χαρτοφυλάκιό της και θα διερευνήσει τις προοπτικές χρηματοδότησης έργων στην Ελλάδα.

Επιπλέον, η έκθεση θα πλαισιωθεί από πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, αλλά και από ειδική εκδήλωση αφιερωμένη στα Επιμελητήρια με εκδηλώσεις και γεγονότα για το ρόλο και το έργο τους, καθώς επίσης και με Ημέρα Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών.