AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Ιουν 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Πεζοπορία στη Σάμο!


Τα καταπράσινα, όπως και τα ορεινά τοπία της Σάμου καθιστούν το νησί έναν ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της πεζοπορίας από όλη την Ευρώπη!

Εδώ και λίγες μέρες είναι διαθέσιμη δωρεάν στο διαδίκτυο μια εκπληκτική εφαρμογή για smartphones που περιέχει αναλυτικές πληροφορίες για δεκάδες περιπατητικές διαδρομές στη Σάμο και η οποία έχει ακόμα τη δυνατότητα για την προσθήκη νέων διαδρομών από τους χρήστες της.

Η εφαρμογή ονομάζεται "Samos Trails" και είναι δημιούργημα δύο φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, του Βαγγέλη Ζούκα και του Θωμά Μπαριαμπά, σε συνεργασία με τον καθηγητή τους, Σπύρο Κοκολάκη.

Δείτε ένα στιγμιότυπο οθόνης από την εφαρμογή αυτή:

Στιγμιότυπο οθόνης από την εφαρμογή "Samos Trails" για Android

Στιγμιότυπο οθόνης από την ιστοσελίδα "Samos Trails"

Η εφαρμογή αποτελεί τη συνέχεια της  ομώνυμης ιστοσελίδας με θέμα την πεζοπορία στη Σάμο και αποτελεί ένα πολύτιμο βοήθημα για κάθε πεζοπόρο, καθώς παρέχει πολλές ιδέες για διαδρομές σε ειδυλλιακά τοπία του νησιού, όπως για παράδειγμα τους καταρράκτες στο Ποτάμι, το Μικρό Σεϊτάνι και το Μεγάλο Σεϊτάνι. Σε συνδυασμό με τους χάρτες της εφαρμογής και το GPS που διαθέτουν τα smartphones το "Samos Trails" εγγυάται ότι ...κανείς δεν θα βγει εκτός μονοπατιού.

Οι δημιουργοί της ιστοσελίδας και της εφαρμογής αναρτούν και εντυπωσιακά βίντεο από χαρακτηριστικές πεζοπορικές διαδρομές στη Σάμο, όπως αυτή προς την κορυφή του Κέρκη!

Important note for Google Translate users: 
To watch the video please return to the untranslated version of this post.