AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Ιουν 2017

Έκθεση τοπικών προϊόντων στην πόλη της Σάμου από 11 έως 13/8


Τριήμερο εκδηλώσεων με θέμα “Ο τουρισμός συναντά την τοπική παραγωγή των νησιών μας” διοργανώνουν στην πόλη της Σάμου από 11-13 Αυγούστου η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – Περιφερειακή Ενότητα Σάμου μαζί με το Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο Σάμου.  

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν τριήμερη έκθεση τοπικών προϊόντων, όπου παραγωγοί, μεταποιητές και τυποποιητές θα παρουσιάζουν τα προϊόντα τους σε περίπτερα που θα διατεθούν εντελώς δωρεάν και χωρίς κανένα κόστος συμμετοχής. Την έκθεση τοπικών προϊόντων θα πλαισιώσουν μια σειρά από παράλληλες, στοχευμένες δράσεις και παρουσιάσεις.  

Στόχος είναι οι επισκέπτες, οι tour operator που δραστηριοποιούνται στα νησιά μας, καθώς και οι πελάτες τους να γνωρίσουν τα τοπικά μας προϊόντα, τον τρόπο παραγωγής τους και να πειστούν για την ποιοτική υπεροχή τους, ώστε τα προϊόντα μας να ενταχθούν στη καθημερινή διατροφή και ζωή των επισκεπτών και να αποτελέσουν μέρος των αναμνηστικών δώρων που θα πάρουν μαζί τους κατά την επιστροφή στις πατρίδες τους.  

Παρακαλούνται όσοι από τους τοπικούς παραγωγούς - μεταποιητές - τυποποιητές επιθυμούν να συμμετάσχουν να απευθυνθούν στα e-mail: ganti2@samos.gr  και ganti@samos.gr 

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου - ΠΕ Σάμου διευκρινίζει ότι δεν έχει καμιά απολύτως συμμετοχή ή εμπλοκή με το “SAMOS FESTIVAL gastronomy & culture” που γίνεται από 14 έως 16/7, το οποίο αφορά προφανώς οργάνωση ιδιωτικού φορέα.