AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

25 Ιουν 2017

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Εκδήλωση για την ειρήνη και την αλληλεγγύη στον Παγώνδα


Η αφιερωμένη στην "Ειρήνη και την αλληλεγγύη" εκδήλωση του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα Σάμου "Η Ομόνοια" πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Πολιτιστικό Κέντρο Παγώνδα.
   

Τα παιδιά της Παιδικής Φωλιάς, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα της Πανσαμιακής Επιτροπής για την Ειρήνη, έγραψαν και ζωγράφισαν και φέτος για την Ειρήνη. Το θέμα ήταν το ποίημα "Να σκέφτεσαι τους άλλους" του Μαχμούτ Νταρουίς, ο οποίος θεωρείται εθνικός ποιητής της Παλαιστίνης και ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους άραβες ποιητές.

Δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Αποφάσισαν, και με κέφι και προσπάθεια τα κατάφεραν να δημιουργηθεί ένα μικρό βίντεο, μέσα στο οποίο κυριαρχούν εκείνα και τα έργα τους, αλλά και η αγάπη για τον Παγώνδα και το Ηραίον.

Το βίντεο και οι ζωγραφιές παραδόθηκαν στην Επιτροπή Ειρήνης και εντάχθηκαν στην εκδήλωσή της στις 19 Μαΐου στην πόλη της Σάμου, εκείνα όμως θέλησαν να δείξουν τη δουλειά τους και στο χωριό τους, τον Παγώνδα.

Έτσι όσοι παραβρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις εμπειρίες, μικρών και μεγάλων από όλη αυτή τη δουλειά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και χαιρέτησε η πρόεδρος της Πανσαμιακής Επιτροπής για την Ειρήνη, Ρούλα Στεφανάκη- Μαυρατζώτη.

Ακολούθησε η προβολή του βίντεο.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση: