AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Ιουν 2017

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ιατρικές ημερίδες του Πανσαμιακού Σωματείου ΑμΕΑ


Το Πανσαμιακό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία και Φίλων “Νίκος Μενέγας - Ο Ίκαρος” διοργάνωσε πριν από λίγες μέρες ιατρικές ενημερωτικές ημερίδες στη Σάμο.

Η πρώτη διεξήχθη στην αίθουσα του  Γυμνασίου Καρλοβασίου και η δεύτερη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Σαμιακού Οίνου στο Μαλαγάρι της Σάμου.

Θέμα των ημερίδων ήταν οι τελευταίες εξελίξεις στις χρόνιες νευρολογικές παθήσεις (Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, Νόσος Πάρκινσον, άνοια, εγκεφαλικά) και οι τρόποι αντιμετώπισης - αποκατάστασης. 

Ομιλητές ήταν οι:

- Καραγεωργίου Κλημεντίνη, Νευρολόγος
- Μαράκα Βασιλική, Πρόεδρος Ομοσπονδιας Ατόμων με Σ.Κ.Π. 
- Γαρύφαλος Ιωάννης, Ουρολόγος
- Κούκουρας Νικόλαος, Ουρολόγος  
- Κιάσου Μαρία, Φυσιοθεραπεύτρια
- Ατζεμιάν Μαρία, Φυσιοθεραπεύτρια

Οι υπεύθυνοι του συλλόγου ευχαριστούν "όλους τους συμπολίτες μας, τους φορείς και εκπροσώπους των αρχών του νησιού μας που παρακολούθησαν τις δύο ημερίδες.

Επίσης τις ομιλήτριες Kαραγεωργίου Κλημεντίνη, Μαράκα  Βασιλική,  Ατζεμιάν  Μαρία,  Κιάσου Μαρία, τους ομιλητές Κούκουρα Νικόλαο και Γαρύφαλο  Ιωάννη, τον Πρόεδρο τής Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Σάμου και τον Διευθυντή του Γυμνασίου Καρλοβασίου  για  την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεών του , τον Πρόεδρο τού Ε.Ο.Σ.Σ. για την παραχώρηση της αίθουσας του Μουσείου Οίνου , τον Δήμο Σάμου  και τέλος  για την χορηγία της, την Φαρμακευτική Εταιρία GENESIS PHARMA". 

Δείτε φωτογραφίες από τις ημερίδες: