AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Ιουν 2017

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Oι αγώνες Kids' Athletics της Αναγέννησης Σάμου!

Πηγή φωτογραφιών: Σελίδα Αναγέννησης Σάμου στο facebook

Στον προαύλιο χώρο του 1ου και 2ου Γυμνασίου Σάμου διοργανώθηκαν το πρωί του Σαββάτου αγώνες Kids' Athletics από την Ακαδημία Στίβου της Αναγέννησης Σάμου, με αφορμή την λήξη των προπονήσεων της ακαδημίας για την φετινή περίοδο.

Παρά τη ζέστη, ο συναγωνισμός και η προσπάθεια για τη νίκη της ομάδας, κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον των παιδιών μέχρι το τέλος. Ακολούθησε απονομή αναμνηστικού διπλώματος και η απαραίτητη φωτογράφηση.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος 46 παιδιά. Το μεγάλο τμήμα με 28 παιδιά χωρίστηκε σε 4 ομάδες των 7 παιδιών (κόκκινη-ρόζ-πορτοκαλί-πράσινη). Τα αγωνίσματα που πήραν μέρος ήταν: σκυταλοδρομία με πέρασμα εμποδίων και ταχύτητα στην επιστροφή, δρόμος αντοχής 1000 m, άλμα χωρίς φορά, ρίψη vortex, ρίψη medicine ball και πέρασμα σκάλας με ταχύτητα.

Το μικρό τμήμα με 18 παιδιά, χωρίστηκε σε 3 ομάδες των 6 παιδιών (κίτρινη-πράσινη-θαλασσί) και διαγωνίστηκε στο άλμα χωρίς φορά, στη σκυταλοδρομία με πέρασμα εμποδίων και ταχύτητα στην επιστροφή, στη ρίψη αφρώδους ακοντίου και στην αντοχή 8 λεπτών. 

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τους αγώνες Kids' Athletics της Αναγέννησης Σάμου!




















































Πηγή: Σελίδα Αναγέννησης Σάμου στο facebook