AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

6 Μαΐ 2019

Φιλοξενία αυστριακών εκπροσώπων του τύπου για την τουριστική προβολή της Σάμου


Αυστριακούς εκπροσώπους τύπου στη Σάμο φιλοξενούν από τις 9 έως τις 11 Μαΐου ο Δήμος Σάμου και ο Δημοτικός Οργανισμός Τουρισμού στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού προώθησης και προβολής του νησιού στην αυστριακή αγορά.

Η Υπηρεσία ΕΟΤ εξωτερικού Αυστρίας, σε συνεργασία με την εταιρεία Aegean Airlines, υλοποιούν πρόγραμμα προβολής γνωστών και αγνώστων προορισμών της Χώρας αλλά και εναλλακτικών μορφών τουρισμού και η Σάμος ως ένας προορισμός υψηλής τουριστικής αξίας δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα επισκέψεων.

Η φιλοξενία των Αυστριακών δημοσιογράφων στον τόπο μας περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα με στόχο την γνωριμία τους με το τεράστιο αποθετήριο πολιτισμού, περιβάλλοντος και ιστορίας, με την γαστρονομική μας παράδοση και με τις πολλές και ποικίλες προοπτικές αναψυχής στο νησί. 

Για την φιλοξενία των δημοσιογράφων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Ένωση Ξενοδόχων Σάμου για την χορηγία των καταλυμάτων τους και την ένθερμη στήριξη της δράσης αυτής. Σκοπός του Δήμου Σάμου και του Δημοτικού Οργανισμού Τουρισμού είναι η συνεχής αύξηση των επισκεπτών στο νησί μέσω της αδιάκοπης προβολής και προώθησης του. 

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com