AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Μαΐ 2019

Ο Γιάννης Χαρούλης στο Ireon Music Festival 2019


Ο γνωστός μουσικός και ερμηνευτής Γιάννης Χαρούλης θα είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα που θα εμφανιστούν στη σκηνή του Ireon Music Festival 2019, του κορυφαίου μουσικού φεστιβάλ του Αιγαίου.

Το Ireon Music Festival θα διεξαχθεί φέτος από 7 έως 9 Αυγούστου στο Ηραίο της Σάμου, για 16η συνεχόμενη χρονιά. Εκτός από τη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη έχει ανακοινωθεί επίσημα η συμμετοχή των συγκροτημάτων Planet of Zeus και Social Waste, ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα γίνει γνωστό το σύνολο των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στη φετινή διοργάνωση.


Η συναυλία του Γιάννη Χαρούλη θα διεξαχθεί την Παρασκευή 9 Αυγούστου.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Λευτέρης Ανδριώτης/Λύρα
Μιχάλης Καλκάνης/ Κοντραμπάσο
Βασίλης Μπαχαρίδης/ Κρουστά
Κωνσταντής Πιστιόλης / Πνευστά
Θανάσης Τζίνγκοβιτς/ Ηλεκτρική Κιθάρα
Πάνος Τόλιος /Κρουστά
MarkNieuwenhuis/ Τρομπέτα

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.

Λίγα λόγια για τη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη


Μετά από ένα δημιουργικό χειμώνα, που έφερε νέες μελωδίες, στίχους και ενορχηστρώσεις, ο Γιάννης Χαρούλης έρχεται και αυτό το καλοκαίρι να μοιραστεί μαζί μας καινούριες σκέψεις κι αναπάντεχες επιθυμίες.



Ο Γιάννης Χαρούλης μας καλεί με ανοιχτή την καρδιά, να νιώσουμε, να χαρούμε, να χορέψουμε, να γιορτάσουμε και να θυμηθούμε αυτά που από πάντα γνωρίζουμε.. με τον ίδιο τρόπο που έχει με τη φωνή, την παρουσία και την ερμηνεία του, να μας κάνει να ακούμε την παραδοσιακή μουσική σαν μόλις να έχει γεννηθεί.



Τα νέα τραγούδια έρχονται αγκαλιά με όλα όσα ήδη αγαπήσαμε, να μας δώσουν λόγο κι αφορμή να πιαστούμε από το χέρι, να φτιάξουμε παρέες και να ανακαλύψουμε απ’ την αρχή πόση δύναμη κι αγάπη φέρνει το να είμαστε μαζί…

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com