AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

8 Δεκ 2014

Και νέα επιδείνωση του καιρού στη Σάμο την Τρίτη

Η βροχή που πέφτει στη Σάμο τις τελευταίες μέρες είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και στον Άγιο Νικόλαο, στο Ποτάμι Καρλοβάσου. Η φωτογραφία του Κώστα Πρωτόπαππα είναι χαρακτηριστική.

Τελειωμό δεν θα έχουν σήμερα και αύριο, Τρίτη, οι καταιγίδες στη Σάμο, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους. Μετά και το χθεσινό έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, και το πρωί της Δευτέρας εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (E.M.Y) η σχετική προειδοποίηση που αφορά και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Πιο αναλυτικά, το νέο δελτίο της Ε.Μ.Υ αναφέρει ότι οι παρατεταμένες βροχοπτώσεις που σημειώνονται, μεταξύ άλλων και, στα νησιά του βορείου Αιγαίου θα συνεχιστούν, ενώ θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τα οποία κατά τόπους θα είναι ισχυρά, θα συνεχιστούν μέχρι και τις βραδινές ώρες της Τρίτης.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά τόπους τη Δευτέρα και θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και την Τρίτη.

Δείτε και την πρόγνωση του meteo.gr για τη Σάμο:


Ήδη από την Κυριακή έδωσε ο καιρός ένα μικρό δείγμα τού τι θα γίνει τη Δευτέρα στη Σάμο. Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία του Μανόλη Θράβαλου (Shamanou) από την περιοχή Νησί, με φόντο το Κοκκάρι: