AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Νοε 2015

Αστική συγκοινωνία στην πόλη της Σάμου ζητούν 12 φορείς του νησιού


Ένα πάγιο αίτημα των πολιτών εδώ και 20 χρόνια υποβάλλει με σχετικό έγγραφό του ο Δικηγορικός Σύλλογος Σάμου το οποίο συνυπογράφουν και άλλοι έντεκα φορείς και σύλλογοι προκειμένου το "δημοτικό συμβούλιο του Δήμου με απόφασή του να προβεί και να ενεργήσει τα δέοντα ούτως ώστε να μπει δημοτική συγκοινωνία στην πόλη της Σάμου". 

"Είναι ανεπίτρεπτο", όπως τονίζεται, "η πρωτεύουσα να στερείται αστικής συγκοινωνίας γιατί το γεγονός αυτό δημιουργεί καθημερινά φαινόμενα κυκλοφοριακής συμφόρησης. Με τη δρομολόγηση μικρών λεωφορείων", αναφέρει ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου κ. Γιώργος Κολλάρος, "θα μετακινούνται οι πολίτες που κατοικούν στο Άνω Βαθύ, στο Μαλαγάρι, στις συνοικίες της Νεάπολης, στο Καλάμι καθώς και σε άλλες περιοχές και με τον τρόπο αυτό η δημοτική συγκοινωνία θα επιλύσει άμεσα το κυκλοφοριακό πρόβλημα και θα δώσει άλλη πνοή στην πόλη της Σάμου".

Την επιστολή συνυπογράφουν και οι σύλλογοι Δικαστικών Υπαλλήλων, ο Ιατρικός Σύλλογος, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος, το Τ.Ε.Ε Σάμου, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών, ο Εμπορικός Σύλλογος, ο Ναυτικός Όμιλος, ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας και ο Σύλλογος Ξενοδόχων Σάμου.

Πηγή: era-aegean.gr