AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Νοε 2015

Επιχειρήσεις της Σάμου στην έκθεση "Travel Turkey Izmir" στη Σμύρνη


Την έκθεση "Travel Turkey Izmir 2015" στη Σμύρνη (Εκθεσιακό Κέντρο Γκαζιεμίρ) θα επισκεφθεί από 10-13 Δεκεμβρίου αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Σάμου. Προγραμματίζει επιχειρηματικές συναντήσεις με Tούρκους επιχειρηματίες, με σκοπό την ανάπτυξη διμερών οικονομικών και εμπορικών σχέσεων.

Το τοπικό Επιμελητήριο καλεί τις επιχειρήσεις της Σάμου που θα συμμετάσχουν στην αποστολή να αποστείλουν συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής τους. Μπορούν να την κατεβάσουν από εδώ ή να την παραλάβουν από το Επιμελητήριο.

Θα πρέπει επίσης να αποστείλουν πληροφορίες για το προφίλ της επιχείρησής τους στα Αγγλικά μέχρι τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου (ώρα 11:00) στο samcci@otenet.gr, προκειμένου να κλειστούν τα ραντεβού.


Ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων N.Σάμου, ενημερώνει επίσης τα μέλη του σχετικά  με την Τουριστική Έκθεση "Travel Turkey Izmir 2015", ότι εκπρόσωποι του συλλόγου θα παρευρίσκονται  στο περίπτερο της Σάμου. 

Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν με την αποστολή που θα αναχωρήσει την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου και θα επιστρέψει την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου ή να στείλουν έντυπο υλικό θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο στο τηλέφωνο: 2273087980 ή με την Ένωση Ξενοδόχων Σάμου στο τηλέφωνο: 2273023973 και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Η μεταφορά με το πλοίο προς και από το Κουσάντασι θα είναι δωρεάν, μία προσφορά της εταιρείας Meander Travel.

Το μόνο που θα πρέπει να πληρωθούν είναι οι Τουρκικοί λιμενικοί φόροι (10+10 ευρώ το άτομο). Για περισσότερες πληροφορίες για την διαμονή στη Σμύρνη αλλά και για την δήλωση των διαβατηρίων μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον εκπρόσωπο της εταιρείας στη Σάμο, Μανώλη Κυπραίο (Samos Travel Services) στα τηλέφωνα 2273300506 και 6971554031.