AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Νοε 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βράβευση εθελοντών της Σάμου από τον Αρχιεπίσκοπο!

Πηγή φωτογραφιών: Σελίδα του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου στο Facebook

Τους εθελοντές της Σάμου τίμησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος  σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Σάμου.

Εκεί τιμήθηκαν οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού, τα σώματα ασφαλείας, το Νοσοκομείο Σάμου, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, ο γιατρός του Κ.Ε.Ε.Λ.Π.Ν.Ο, Μάνος Λογοθέτης, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - Παράρτημα Σάμου, ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου, η κ. Βάσω Πόθα που στο πρόσωπό της τιμήθηκαν όλοι όσοι βοηθούν εδώ και 20 χρόνια μέσω της Εκκλησίας τους Σαμιώτες και τέλος τιμήθηκαν όλα τα εθελοντικά πυροσβεστικά κλιμάκια.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας τόνισε ότι στο μέλλον και ύστερα από υπόδειξη των αρχών θα δοθεί και πάλι η δυνατότητα να τιμήσει η Μητρόπολη ονομαστικά τους συλλόγους που επισήμως καταγράφονται ή δραστηριοποιούνται στην Σάμο.
 
Ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου έλαβε έπαινο προς αναγνώριση της εθελοντικής προσφοράς των μελών του στην έρευνα και διάσωση.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Συλλόγου, "οι ιδιαίτερες αναφορές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας Ευσεβίου, για το εθελοντικό έργο του Σ.Α.Σ που συντελείται υπό αντίξοες συνθήκες, μας πρόσφεραν πνευματική γαλήνη και αναπτέρωσαν το ηθικό των παρευρισκομένων αυτοδυτών".

Δείτε φωτογραφίες από την βράβευση των αυτοδυτών:

















Πηγή φωτογραφιών: Σελίδα του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου στο Facebook

Δείτε μερικές από τις επιχειρήσεις εντοπισμού και διάσωσης στις οποίες συμμετείχαν μέλη του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου: