AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

13 Νοε 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σαμιώτη Λέανδρου Ρακιντζή

Πηγή φωτογραφιών: senariografoi.gr

Στην αίθουσα του βιβλιοπωλείου "Ιανός" σην οδό Σταδίου της Αθήνας έγινε πριν από λίγες μέρες η παρουσίαση του νέου βιβλίου των Εκδόσεων Σεναριογράφων Ελλάδος "Περί διαφθοράς" του Σαμιώτη Γενικού Επιθεωρητή Δημοσίας Διοίκησης (Γ.Ε.Δ.Δ), Λέανδρου Ρακιντζή.

Μετά από σύντομο χαιρετισμό της Κατερίνας Δημάκη τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, Αλέξανδρος Κακαβάς, που εξήρε το ήθος και το έργο του συγγραφέως.

Εν συνεχεία ο Γ.Ε.Δ.Δ, Λέανδρος Ρακιντζής, έλαβε τον λόγο και ανέπτυξε επί μακρόν το θέμα που πραγματεύεται στο βιβλίο. Ακολούθησε συζήτηση με το κοινό.

Στην παρουσίαση παρέστησαν ο Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσέων κ. Ευσέβιος, η κ. Ρακιντζή, ο πρώην βουλευτής Σάμου Θεμιστοκλής Σοφούλης, ο Ηλίας Φούτσης, Πρόεδρος του εκπαιδευτικού ομίλου New York College, ο διευθυντής καλλιτεχνικής εκπαίδευσης του ΥΠ.ΠΟ.Α. Αντώνης Κουτσούρης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Μουσικοσυνθετών Ελλάδος Γιάννης Γλέζος, ο Πρόεδρος της Πανελληνίου Ενώσεως Κριτικών Κινηματογράφου Ανδρέας Τύρος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος Δημήτρης Καλαντίδης, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Παραγωγών Κινηματογράφου, Τηλεόρασης και Πολυμέσων Άγγελος Αργυρούλης, ο βραβευμένος σεναριογράφος, και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε. Γιάννης Μαρούδας, η βραβευμένη σεναριογράφος Ρένα Ρίγγα, η παραγωγός Ανθή Τούμπη, η βραβευμένη ηθοποιός Άννυ Λούλου, ο παραγωγός Δημήτρης Γεωργιάδης, ο επιχειρηματίας Ιωάννης Μαρινόπουλος, ο χειρουργός Μανόλης Γεωργιαννάκης, ο διευθυντής στρατηγικού σχεδιασμού και ανάπτυξης του New York College Σπύρος Καρδακάρης, ο τ. Νομάρχης Αχαϊας Στέργιος Κατηχωρίτης, οι σκηνοθέτες-σεναριογράφοι Βασίλης Κεσίσογλου και Νίκος Αναγνωστόπουλος, οι σεναριογράφοι Έλενα Πριόβολου και Ανδριάνα Σαπρίκη, ο σεναριογράφος-ποιητής Θάνος Τσάμπρας, η θεατρική συγγραφέας-ηθοποιός Βασιλεία Δημηνίδου, η κινηματογραφική διανομέας Πέγκυ Καρατζοπούλου-Βάβαλη, ο Παναγιώτης Σταυρόπουλος, o σκηνοθέτης Γεώργιος Κωνσταντινόπουλος, ο Θοδωρής Γκουρογιάννης, επιστημονικός συνεργάτης του βουλευτή Κ. Τασούλα, ο Μάνθος Καψάλης, η Μαίρη Βανδώρου, ο Νίκος Ορφανός, ο Γιάννης Μπουκουβάλας και πολλοί άλλοι.

Η φωτογράφηση έγινε από την Αναστασία Ευθυμιάδου.








Πηγή: senariografoi.gr